Dva napadača na radaru "Nebeskoplavih"

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.07.2017.
18:11
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, uprava Lacija nanišanila je dvojicu napadača.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Lacio će ovog leta najverovatnije ostati bez Baldea Keite, koji ima ponude iz nekoliko timova iz Serije A, kao i iz Premijer lige.

Senegalac ima još godinu dana ugovor sa klubom iz italijanske prestonice, a odbio je produži saradnju, te su njegove namera jasne.

Pominjalo se i da bi Filip Đorđević ovog leta mogao da promeni sredinu, bio je na radaru Olimpijakosa bivši napadač Crvene zvezde, ali on je za sada fudbaler Lacija.

Bilo kako bilo, četa Simonea Inzagija će morati da dovede jednog ili čak dva napadača, a na radaru kluba su iskusni napadač Čelsija, kao i mladi ofanzivac Atletiko Madrida.

Naime, "Orlovi" su zainteresovani za Loika Remija i Amata Ndiajea.

Remi je na izlaznim vratima "Stamford Bridža", minulu sezonu je proveo na pozajmici u Kristal Palasu, ali je odigrao samo osam utakmica usled teške povrede.

On je na radaru nekoliko klubova iz Premijer lige, ali i klub u kom je stekao reputaciju, Olimpik Marseja, sasvim je izvesno da ovog leta menja klub.

Chelsea FC Red Bulls Soccer

Što se tiče Amata Ndiajea, on je minule sezone igrao na pozajmici u redovima Tenerifea u Segundi, postigao je 14 golova i pomogao ekipi sa Kanara da se plasira u doigravanje za plasman u elitni rang.

Ima 21 godinu, ugovor sa "Jorgandžijama" do 2019. godine, jedino što bi moglo da ga zadrži u Madridu je činjenica da Simeone zbog zabrane transfera ne može da kupuje igrače, ali je ipak pitanje koliko se u redovima Atletika računa na mladog Ndijaea.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke