Dva kluba ne odustaju, hoće li Kante napustiti Čelsi?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 24.09.2018.
18:30
Izvor: Sportske.net

Jedan tim je na sve načine pokušavao da ga angažuje tokom leta, a sada se u priču uključila još jedna ekipa.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Ngolo Kante je bez sumnje jedan od najvažnijih igrača Čelsija, čak i sada kada mu je uloga pod Mauricijom Sarijem promenjena i igra nešto ofanzivnije nego što je to radio minulih godina.

Dokazao je i na Mundijalu skormni francuski reprezentativac da je jedan od najkorisnijih fudbalera današnjice i da bi u svakom timu bio jedna od ključnih igrača, kao što je to bio u Lesteru i kao što je to danas u Čelsiju i nacionalnom timu Francuske.

Njegovih kvaliteta postali su svesni svi veći evropski klubovi, Čelsi je pre dva leta bi najbrži, pa ga je za 30ak miliona kupio od Lestera, a sada bi jasno mogli da zarade daleko više na njegovoj prodaji, naravno, pod uslovom da odluče da ga prodaju.

Iako je to malo verovatno, dva kluba su uporna u nameri da ga presele u svoje redove.

Prvi je Pari sen Žermen, koji žudi za vezistom njegovih kvaliteta, pokušavali su tokom letnje pijace na sve načine da ga angažuju, čak su vrbovali i njegove kolege iz reprezentacije koji nastupaju za njih da ga ubeđuju da se preseli u Pariz.

Nisu Areola, Kimpembe i Mbape uspeli da ga nateraju da pogura svoj transfer iz Londona u francusku prestonicu, ostao je na "Bridžu", ali Parižani neće odustati.

Imaće ipak i konkurenciju i tu u Barseloni, koja je i pored angažovanja Vidala i dalje itekako zainteresovana za francuskog reprezentativca.

Videćemo ipak da li iko može da ubedi Čelsi da proda Kantea, koji je, ponavljamo, i dalje jedan od najbitnijih igrača "Plavaca".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 25.09.2018
08:32

Chelsea je lud klub odnosno njena uprava ako proda takvu igracinu Amen nema dalje

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 25.09.2018
00:30

To je kao da izvadite temelj kuce i prodate. Od toga nema nista.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 25.09.2018
17:54

Vidim da si predlozio da Kante i Zorzinjo zamene mesta. To je apsolutno nemoguce. Istog trenutka bi Sarijev sistem doziveo kolaps. Kako mislis da Kante organizuje igru kao Zorzinjo ili Pirlo? Zorzinjo na toj box to box poziciji bi takodje izgubio sve karektaristike koje ga cine vrhunskim igracem. Zato se Sari odlucio za ovo jer je manja zrtva jer je Kante solidan na ovoj poziciji. I ovo ne pricam samo ja, posetite nekad forume Celsija dosta navijaca je zabrinuto za Kantea na ovoj poziciji.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 26.09.2018
00:48

Nema tu kolapsa nikakvog. Kanteu ne treba dati dirigentsku palicu ali ono sto radi Zorzinjo a to je dodaje prvom do sebe i nekad prebacuje obranu i trazi napadaca moze i Kante (bez namjere da umanjim Zorzinjov ucinak). Dalje Kante kada doda prvom do sebe a to su Zorzinjo ili Kovacic oni moraju progurati loptu ili napraviti nesto jer su oni fantazisti. To je veoma lako i ako krene skripati tako ce i biti. Zivi bili pa videli.

avatar
Stari
Monday, 24.09.2018
21:58

Odličan igrač ali bez lopte, u finalu SP kriminalan, ipak prerastao CFC odavno kao i Azar.

avatar
NikkiCFC
Monday, 24.09.2018
19:14

Vec sam rekao. Kante je najbolji DM na svetu ali u Sarijevom sistemu on bas nema smisao jer imamo prosecno 71% loptu za sada i on igra dosta ofanzivnije gde je solidan ali nista vise od toga i jednostavno njegovi kvaliteti ne dolaze do izrazaja. Zorzinjo nam igra dubuko pozicioniranog plejmekera a box to box su Kante i Kovacic/Barkli. Zbog svega navedenog prodao bih Kantea za 150m a za te pare doveo Saula.

avatar
brekbaCh1
Monday, 24.09.2018
19:45
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 25.09.2018
00:31

Hahahah bravo.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 24.09.2018
20:36

Nije on toliko los u ofanzivi koliko mu je traljav sut, zna da se otvori, oslobodi, izbori poziciju, doda pretrci, juce je imao odlicnu priliku za sut pred kraj meca, ono bi Lampsi zakucao lagano a Kante je posla na tribine.

avatar
conecorleoneRM
Monday, 24.09.2018
18:57

Ova Barselona pere pare opasno preko svojih kriminalnih kanala,nije moguce da dovode ovako igrace kao na traci i da ih prodaju upola cene posle sezonu,dve i tako u krug. Mutne price koje ce u roku od 2,3 godine izaci na videlo.

avatar
Roči Salamanka
Monday, 24.09.2018
19:23

enrike kad je doveo gomesa,alesa vidala,alkasera,turana i ne znam koga jos najgori prelazni rok u istoriji fudbala. Sada dembele 140,kutinjo slicne pare i jos mina,arturo i uefa cuti.Spucali preko 400 mil ako su 100 zaradili,to ti je FFP :DDDD

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 25.09.2018
14:19

Polovinu su zaradili preko Nejmara.