Dva kasna potpisa u Primeri - Pojačanja stigla na Kanare i u Kataloniju!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.02.2018.
22:42
Izvor: Sportske.net

Prelazni rok u Španiji se završava večeras, a dva kluba su u poslednjim trenucima iskoristla priliku da angažuju pojačanja.

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Las Palmas je poslednjeg dana prelaznog roka u svoje redove doveo Nigerijca Emanuela Emenikea.

Bivši napadač Fenerbahčea dolazi u redove tima sa Kanara iz Olimpijakosa, a u redovima "Kanarinaca" igraće do kraja sezone.

Emenike je karijeru u Evropi počeo u redovima Fenerbahčea 2011. godine, ubrzo se preselio u moskovski Spartak, a u redovima tima sa "Otkritije" arene je ostavio jako dobar utisak.

To je nateralo upravu Fenera da ga vrati u svoje redove, ali je nakon dve godine završio na pozajmici u Al Ainu, pa potom i u Vest Hemu.

Olimpijakos je pojačao 2017. godine, fudbaleri Partizana su ga upoznali u minulim kvalifikacijama za Ligu Šampiona, a sada snažni napadač stiže u Španiju, po prvi put u karijeri i kao što smo rekli do kraja sezone će pokušati da pomogne Las Palmasu da izbori opstanak u Primeri.



Drugo večerašnje pojačanje obavila je ekipa Espanjola.

Oni su angažovali iskusnog kolumbijkog reprezentativca Karlosa Sančeza, koji će u Španiji igrati do kraja sezone, kao pozajmljeni igrač Fiorentine.

Sančez se tako vraća u Španiju posle četiri godine, kako je već igrao na Iberijskom poluostrvu u dresu Elčea.

Nastupao je još i za Aston Vilu, u periodu od 2014. do 2016. godine, a dres kolumbijske reprezentacije poneo je u 83 navrata.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke