Dva italijanska velikana stala u red za Hamesa

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.10.2018.
19:41
Izvor: Sportske.net

Hames Rodrigez bi vrlo brzo mogao da napusti Bajern iz Minhena.

EPA-EFE/DANIEL KOPATSCH
EPA-EFE/DANIEL KOPATSCH

Povezane vesti

Kolumbijski fudbaler Hames Rodrigez i dalje traga za samopouzdanjem, ne možemo reći da je standardan u Bajernu jer često ulazi sa klupe, a mnogi već govore o promeni sredine.

Rodrigez će odraditi još godinu dana sa Bajernom iz Minhena gde je na pozajmici iz Real Madrida, ali postoji sumnja da će biti naredne sezone u jednom od ova dva kluba.

Njegov menadžer Horhe Mendeš traga za novim klubom za Kolumbijca, a u red su stala dva italijanska kluba, možda i najjača u ovom trenutku.

To su Napoli i Juventus. Karlo Anćeloti ima dobar odnos sa Hamesom, kao i sa Mendešom, pa nije ni čudo što se Napoli povezuje sa ovim ofanzivnim vezistom. Sa druge strane, Juventus takođe ima dobre odnose sa pomenutim menadžerom i dešavalo se prethodnih godina da se ovaj tim povezuje sa Hamesom.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Merseysade Red
Friday, 19.10.2018
08:36

Velikan Napoli.

avatar
Thursday, 18.10.2018
21:34

bajern treba rekonstrukciju obavezno,treba da ode boateng,hames,roben,riberi,levandovski,rafinja i dovest igrače i lagano krenit

avatar
Karambol
Friday, 19.10.2018
00:37

Za sve se slazem, ali Hames mora ostati u Bajernu jer je izuzetan kreator igre i veoma koristan igrac.. Bajernu su najveci problem krila ,da Coman nije povredjen drugacije bi bilo, ovako Robbery i Muller u napadu su potpuno beskorisni..