Dva gola Junajtedu dovoljna za unosan transfer?

Autor: Stefan Matić
utorak 02.06.2020.
23:33
Izvor: Sportske.net

Njukasl ne može (želi) da parira ponudi za Apenina.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Sigurno se sećate Metjua Longstafa.

Dvadesetogodišnjak i akademac Njukasla je punio novinarske naslove kada je dao gol Junajtedu oktobra prošle godine u pobedi "svraka" od 1:0 nad "crvenim đavolima". Vezni igrač je uspeo da ponovo svoj uspeh, pošto je istom rivalu dao gol samo dva meseca kasnije, doduše tada su izgubili sa 4:1 na "Old Trafordu", iako je Metju dao gol za vođstvo.

Ovo su za sada njegova jedina dva gola u PL, a sada je stiglo vreme da ih i naplati.

Mladom Englezu krajem ove sezone ističe ugovor sa "svraka", sa svojim primanjima koji su oko 850 funti nedeljno jedan je od najslabije plaćenih prvotimaca.

Njukasl je pokušao da ga zadrži ponudom oko 15 hiljada funti nedeljno, ali po pisanju Skaj Sporta Longstaf će svoju karijeru izvesno nastaviti u Seriji A i to ekipi Udinezea!

Baner 2

Tim iz Udina je voljan da plati čak duplo od onog što "svrake" nude, to jest 30 hiljada funti nedeljno. Igrač je već posetio klub pre pandemije korona virusa i navodno dogovarao uslove saradnju na pet godina.

Ono što je zanimljivo jeste da Udineze i Votford poseduje isti vlasnik, tako da engleski mediji 'sumnjaju' kako Metju nije završio svoje u Premijer ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke