Dupla "blokada" i savršen kraj prelaznog roka za Luku Jovića!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 04.10.2020.
09:12
Izvor: Sportske.net

Gotovo je...

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Luka Jović će posle sage i glasina da odlazi, na kraju ipak ostati u Real Madridu.

Iako se spekulisalo da bi u smiraj prelaznog roka mogao na pozajmicu u Mančester Junajted, na Old Traford ipak stiže Edinson Kavani, to je prvi transfer koji je blokirao njegov odlazak, a drugi je bio transfer Borhe Majorala u Romu.

Praktično, Zidan je izabrao da zadrži Jovića umesto Majorala i da dovede Kavanija koji se takođe nudio Madriđanima putem svojih agenata, ali su u Realu procenili da im je Urugvajac nepotreban.

Jovića su želeli i Roma, Napoli i Milan, ali niko od italijanskih klubova ne bi mogao da pokrije njegova primanja, zato je Junajted bio jedina realna opcija, koja je propala dolaskom Kavanija.

Postavlja se pitanje šta je sada plan Zinedina Zidana sa Lukom, pošto je u nekoliko navrata pominjao da bi za njega bilo najbolje da ode u tim gde će igrati više i imati minutažu tokom cele sezone.

Luka definitivno nigde neće otići u "pet do 12" i boriće se za mesto u timu i ostanak u Madridu.

Ako ponovi partiju protiv Valjadolida, na kojoj je imao tri odlične šanse i daleko više učešća u igri, sigurni smo da će imati više minuta pa samim tim i golova.

Luka nad glavom ima pritisak i kada zna da narednog leta Real planira da dovede Mbapea i Halanda, te da će onda morati da ode, osim ukoliko ne iskoristi svaku svoju šansu ove sezone, što mu mi od srca želimo.

Real već danas od 16.00 ima teško gostovanje Levanteu, koji je pobedio Madriđane prošle sezone, videćemo kako će danas biti...

Baner 13

Ko se ovome nadao! Transfer dana, definitivno!

Posted by Sportske.net on Saturday, 3 October 2020

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 06.10.2020
14:40

Ne vidim kako bi Luka mogao da dobije uopste sansu, a kamoli da je iskoristi. Jedina mogucnost je da Benzema odsustvuje mjesec-dva, da Zidan kontinuirano pruza sansu Jovicu da igra od prve minute i ovaj pocne da trese mreze, mozda tad zaista dobije status prave alternative Benzemi. Poznajuci Zidana, on kad nekom ne vjeruje, izmislice drugu kombinaciju cak i kad se njegov direktni konkurent povrijedi, sjetimo se samo Morate koji cak i u slucaju povrede Benzeme nije dobijao previse minuta.

avatar
Mangus
Sunday, 04.10.2020
10:40

Ako bude igrao kako ume, i sredi glavu bice odlicno pojacanje. Ne treba ocekivati da u istom roku dodju i haland i mbape, posebno ne ako jovic proigra. Mitrovic se smirio ozbiljno otkako je postao otac, mozda se isto desi i jovicu

avatar
paok
Sunday, 04.10.2020
23:09

On je vec odavno otac pa se nije smirio, mozda ovaj put bude drugacije.

avatar
Amalainter
Sunday, 04.10.2020
09:36

Nije njega izabrao,nego nece niko da placa 6 miliona macka u dzaku..

avatar
Realan_PFC
Monday, 05.10.2020
02:45

plata je najmanji problem, veci problem je sto je dosao na insistiranje zidana, pa nemoze da ga otera, priznao bi svoju gresku tim potezom zidan ...........a da ja zidan izabrao da zadrzi jovica pre majorala je isto glupost, istina je da su oba bila ponudjena na prodaju (tacnije pozajmice) ali bi isao samo koji prvi sredi ugovor, drugi ostaje kao zamena do sledeceg leta i dolazka Mbapea

avatar
Amalainter
Wednesday, 07.10.2020
12:01

Bas tako..samo me interesuje sta ce Zidan ako se Benzema povredi?