Duću želi evropski gigant, interesovanje i sa Pirineja?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.02.2019.
13:10
Izvor: Sportske.net

Višestruki prvak Evrope itekako zagrejan da ga vidi u svojim redovima.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Dušan Tadić je proteklog leta napravio prilično rizičan potez da se vrati u Holandiju i zaigra za Ajaks.

Mnogi su tada smatrali da je Srbin napravio pogrešnu odluku jer je otišao iz Premijer lige, ali svojim fantastičnim igrama u Holandiji i Ligi šampiona iz nedelje u nedelju pokazuje koliko su samo pogrešili.

Sada je zavredeo pažnju velikog broja evropskih klubova, a španski mediji pišu da je reprezentativac Srbije veoma interesantan Bajernu iz Minhena i Valensiji.

Bavarci su imali prilike da ga vide u direktnim okršajima gde je u Ligi šampiona nastupao kao "lažna devetka" i pritom je uspeo da postigne dva gola i upiše asistenciju.

Odličnu partiju imao je i protiv Reala u prvom meču osmine finala u Amsterdamu gde je dobrano namučio Ramosa i Varana igrajući kao napadač.

Tadić igra briljatno u dresu "Kopljanika", već je uspeo da postigne 25 golova na 38 nastupa u svim takmičenjima, pritom upisavši 13 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NajveciŠvaler
Monday, 25.02.2019
19:06

fantastičan igrač!

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 25.02.2019
18:37

Po meni treba samo da izbegne Englesku. Nekako mi Spanija , Nemacka dekuju ok, mozda vise Spanija. Stvar je sto Valensija sve nesto ulaze I nista, bolje pre Sevilja jer je konstantnija. Za sada neka pegla u Ajaksu I osigura sebi dobar klub iz jace lige I bolji ugovor.

avatar
Mladen
Monday, 25.02.2019
14:28

Nemoj u Bayern ko boga te molim jesi igrač kapa do poda al zaobiđi nas

avatar
JC\'90
Monday, 25.02.2019
14:23

Svaka cast za Tadica

avatar
Agent Provocateur
Monday, 25.02.2019
14:14

Ne deluje kao realna prica osim kao neki bekap. Iako Nemacka liga nije nesto astronomski jaka od Holandske ipak je klasa na mnogo visem nivou a Duca je igrad koji iako mozda nema ne znam koliko godina fizicki cini mi se ne moze da ispuni zahteve najjacih liga.

avatar
Alex_Alfa
Monday, 25.02.2019
14:49

Ne znam kako si to zaključio vezano za fizičku snagu Tadića, dečko je igrao 4 sezone u Premier ligi, da nije dorastao takvih liga ne bi se toliko zadržao u fizički najzahtevnijoj ligi Evrope.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 25.02.2019
18:58

Znao sam da ce se pojaviti ovakav komentar. Bio je mladji, sada mu je 31. godina. Iako je neosporna je klasa, nikada nije bio ni preterano brz ni snazan a to ce da slabi i sumnjam da ce Bajern da trazi neko ozbiljno resenje u Tadicu. Kao one price za Barsu i Ivanovica, budimo realni - barsa moze da dovede 10 desnih bekova i sada ce bas Bane u 34 da dodje. Vidis kada smo kod fizikalija, recimo Zabaleta igra odlicno u West Hemu tako da moras da racunas i na taj element - nije igrao za top klub vec za Soton. Mislis li da bi zabaleta mogao sada u City-ju da igra ozbiljan fudbal ?

avatar
Ladi Dadi
Monday, 25.02.2019
15:34

A David Silva može i slični igrači