Drama na Old Trafordu - pojačanju otkazan let, navijači Junajteda čekaju potpis svetske klase!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 05.10.2020.
09:19
Izvor: Sportske.net

Ipak, sve bi trebalo da bude rešeno do kraja dana.

EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool
EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Povezane vesti

Mančester junajted se juče obrukao na svom stadionu kao retko kada u bogatoj istoriji, ali što se tiče planova na tržištu oni i dalje stoje.

Englezi su dogovorili dolazak Aleksa Teljesa iz Porta, međutim juče je nastao problem na letu ka Mančesteru, pa je avion morao da se vrati u Porto. I pored toga, danas se očekuje zvanična potvrda transfera vrednosti od oko 25.000.000 evra.

Poslednjeg dana prelaznog roka očekuje se prava bomba, navijači nestrpljivo očekuju potpis jednog od najboljih napadača današnjice Edinsona Kavanija.

U isto vreme, radi se na pozajmici Osmana Dembelea, međutim to je u ovom trenutku na dugačkom štapu jer Barsa želi da proda Francuza.

I pored toga, navijači teško da mogu biti zadovoljni, čekao se štoper i Džejdon Sančo, nije došao niko od njih pošto Ole Gunar Solskjer očigledno veruje u svoju defanzivu.

Skaj sport je čak preneo da je Junajted poslao ponudu vrednu 108.000.000 funti koliko je tražio Dortmund za reprezentativca Engleske, ali je ona odbijena pošto su Nemci jasno stavili do znanja da je rok bio 10. avgust, te da sada nemaju vremena da pronađu adekvatnu zamenu.

Teles

Što se odlazaka sa "Teatra snova" tiče, Dalo će narednu sezonu biti pozajmljen Milanu, a očekuje se prodaja Kirsa Smolinga.

Roma je konačno postigla dogovor sa Junajtedom kojem će isplatiti 15.000.000 evra, pa se i taj posao očekuje do 20 sati kada se završava prelazni rok na Apeninima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tanzar
Monday, 05.10.2020
18:20

15m + 3 bobusi

avatar
Nemanjici
Monday, 05.10.2020
10:39

Eeee nesrece umesto da ste Smolinga vratili, da ne primate po 6 komada od svakoga, vi ga prodate za 15 miliona....