Dovoljno za spekulacije? Pa gde je Grizman u Atletikovoj reklami za Mundijal?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.06.2018.
20:27
Izvor: Sportske.net

Ponovo o Antoanu Grizmanu, da li je ovo nekome dovoljno da spekuliše?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Antoan Grizman je fudbaler o kome se mnogo priča otkako se završila sezona u Španiji.

On bi mogao da napusti Atletiko Madrid, ali i dalje nema nagoveštaja šta je odlučio, a više puta je istakao da je neodlučan.

Nepoznato je i da li će tokom ili posle Mundijala saopštiti svoju odluku, a mi bismo rekli da je sada bliži ostanku u Atletiko Madridu.

Ipak, mnogi su spekulisali o potencijalnom odlasku i nakon ovog video snimka na kojem možete videti Dijega Koštu, Anhela Koreu, Saula Nigeza, Dijega Godina i Kokea koji su reklamirali Mundijal u Rusiji.

Oni će reprezentovati Španiju, Argentinu i Urugvaj, a zašto nije međ njima Francuz Grizman ili Hrvat Vrsaljko?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rosonero per siempre
Thursday, 14.06.2018
11:18
avatar
V84
Thursday, 14.06.2018
02:20

Toliko prasine oko jednog igraca iole iznad proseka. Nadam se da nece doci i da barsa pojaca vezni red i jos jednog stopera. Ukoliko dodje daj boze da sam ga potcenio i da momak srusi sve moje predrasude. Kupicu njegov dres u svrhu iskupljenja 😊

avatar
Mr Tixma
Wednesday, 13.06.2018
20:46

Da, dovoljno za spekulacije, ali ne i za tvrdnju da sigurno odlazi. Nije se pojavio ni na promociji dresova. Odredjeni mediji iz francuske pisu da on verovatno ostaje u Madridu. Ali, naravno da ga nece biti ni u reklamama, ni promocijama kada jos uvek nije obelodanio gde nastavlja. Izasao pred medije i rekao da je doneo odluku, ali ne zeli jos da je saopsti. Neposteno prema navijacima Atletika. Sa druge strane, to implicira da ide u Barsu, jer da je prelomio da ostaje u ATM, zasto to ne bi rekao vec... U svakom slucaju, ne verujem da ce Desan tolerisati da na turniru igra neodlucan. Pre prve utakmice ce se najverovatnije izjasniti. A sto se mene licno tice, kao navijaca Barse, svejedno mi je hoce li doci on ilI Alkantara npr.

avatar
realan88
Wednesday, 13.06.2018
21:27

svaka cast za komentar druze sve istina

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 13.06.2018
23:45

Ko pita Desama, nije mu on autoritet i to se njega ne tice.