Doveli Pogbu, sledeći je Eto, stižu li još dve istinske legende iz penzije?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.11.2020.
11:22
Izvor: Sportske.net

Ambiciozni jesu ali očigledno i željni pažnje...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ne treba ih mešati sa Real Mursijom, Rasing Mursija je novi klub koji divovskim koracima gazi ka profesionalnom fudbalu. Takmiče se od 2014. ove sezone su ušli u Terceru, četvrti rang takmičenja, ali nemaju nameru da se tu puno zadržavaju.

Imaju sponzore iz Australije i Emirata, Italijan Moris Panjelo koji je i sam igrao fudbal u Australiji je predsednik kluba. Najpoznatije ime je Matijas Pogba najslabiji od trojice braće, ali igrač koji ima prvoligaško iskustvo u Škotskoj i Holandiji. Imaju dosta stranaca, tu su Fran Moreno koji je pre deceniju igrao Primeru, nekoliko igrača iz većih klubova na pozajmici, Japanac Kamon koji je stigao iz Leganjesa, ali i Juventusov Rikardo Kampos, Portugalac koji je igrao za mladi tim slavnog kluba.

Svakako da je ovo kvalitet i za viši rang, a Rasing Mursija pregovara sa Samijem Etom, Kasanom i Rafaelom Markezom, fudbalskim legendama. Eto je navodno raspoložen, dok se Italijan nije oglasio, a videćemo da li bi Meksikanac pristao zbog novca da odigra do kraja sezone.

Inače, Rasing Mursija želi ove igrače što pre, zbog kupa. Oni naime igraju protiv Levantea, prošli su kvalifikacije, a nove igrače bi mogli da registruju jer su u pitanju fudbaleri bez kluba.

Meč protiv Levantea igraju 16. decembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke