Došlo vreme za rastanak, ali i za "nož u leđa" - Vezista menja klub, ali ostaje u Madridu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 06.03.2020.
09:31
Izvor: Sportske.net

Narednog leta će izvesno promeniti sredinu, ali izgleda da je rešio da od naredne sezone ponese dres velikog rivala svog trenutnog kluba.

Beta/AP Photo/Amr Nabil
Beta/AP Photo/Amr Nabil

Povezane vesti

Nije uspeo Hames Rodrigez da se snađe u redovima madridskog Reala.

Slali su ga i na dvogodišnju pozajmicu u minhenski Bajern, vratio se minulog leta, ali se očekivalo da će biti odmah prodat.

Ipak, Zidan ga je zadržao, ali ga je malo koristio, upisao je svega 341 minut u Primeri, 81 u Ligi šampiona.

Sva je prilika da igra poslednju sezonu na "Bernabeu", sa klubom ima ugovor do leta 2021. godine, pa bi mogao da bude relativno jeftin u sledećem prelaznom roku.

Jasno je da će veliki broj klubova stati u red za njegov potpis, ali Kolumbijac želi da ostane u Madridu.

Naime, on bi voleo da Real zameni Atletikom narednog leta!

baner

Pominjalo se i minulog leta da bi mogao da završi na "Vanda Metropolitanu", "Jorgandžije" su pokazale veliko interesovanje, ali nisu uspeli da ga presele u svoje redove, pa će nesumnjivo to pokušati da urade narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Saturday, 07.03.2020
00:09

Takav igrac a propada...

avatar
Friday, 06.03.2020
13:53

Hames bi bio top pojačanje, prava "desetka" kakva im treba. Prošlog leta je izmakao ovog neće. Hames-Lemar-Feliks-Kavani/Morata, kakva je to ofanziva! Simeone odlazi ako ne osvoji LŠ to je sigurno. Poketino bi im legao samo tako. Jedan od najboljih trenera u Evropi u jednom od najjačih klubova u Evropi sa fantastičnom infrastrukturom. Treba Kostu, Vitola, Savića i Kokea prodati. Poketino, Hames, Kavani, Rakitić na leto i ova ekipa ima ponovo da dominira!

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 07.03.2020
12:38

Zasto Savuca pa on uopste nije los?

avatar
Offside
Friday, 06.03.2020
12:30

Nije ovo noz u ledja!Kroz istoriju desavalo se da igraci igraju za jedan pa za drugi klub!U krajnjoj liniji,nase rivalstvo sa Atletikom je gradski derbi i nista,dok se El Klasiko nazalost dosta povezuje sa politikom i ne fudbalskim stvarima.U svakom slucaju gde god Luka otisao ja mu zelim svu srecu i uvek cu mu biti zahvalan na svemu sto nam je dao!