Došlo vreme da Pirlo preseče, tri opcije, birokratija, Dortmund ili povratak u prošlost?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 09.09.2020.
09:13
Izvor: Sportske.net

Juventus nema vremena, neće više čekati, ko će na kraju predvoditi napad šampiona? Iguain pred Interom, problem prave i Nemci...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus i dalje nije kupio napadača za novu sezonu. Brat Pipite Iguaina, Nikolas je od vikenda u Torinu, dogovara se odšteta za Argentinca koga je Pirlo otpisao, on će otići, ali samo ako mu Juventus isplati deo ugovora za narednu sezonu.

Čeka ga Inter, ali onaj Bekamov iz Majamija, Juventus želi da dovede dva napadača. Jedan je Mois Kean koji bi se vratio u klub posle neuspešne sezone u Evertonu, ali sada se pojavila Borusija Dortmund.

Videćemo hoće li Rajola uspeti da isposluje pozajmicu sa otkupom na dve godine, što je ideja Italijana, ali i šta će ponuditi Nemci.

Druga meta, to svi znaju je Luis Suarez.

Ali, u pitanju je trka sa vremenom. Naime, Urugvajac treba da uzme odštetu od Barse, položi ispit za dobijanje državljanstva, koji još nije zakazan. Birokratija se isprečila, Juventus ne može puno da čeka. Ako, se Roma i Napoli dogovore oko Milika, gde i dalje zapinje, Pirlo će navodno preseći i dovesti Edina Džeka.

Bilo kako bilo, do početka prvenstva je desetak dana, Juve još nije složio kockice, ali nisu ni rivali. Očekuje se trka sa Interom i od prvog meča sa Sampdorijom od tima će se očekivati pobede...

Baner

Kao treća opcija za napad se pominje Morata, još jedan povratnik, ali Juventus želi da ga menja za Daglasa Koštu što Simeone ne prihvata, jer smatra da njegov napadač više vredi na tržištu jer je mlađi i nije sklon povredama kao Brazilac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.09.2020
09:24
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 09.09.2020
10:51

Ogromna primanja trazi

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.09.2020
17:38

Nije za juventus isto sto i za Benfiku, kvalitet treba platiti.

avatar
jv
Wednesday, 09.09.2020
13:16

Nema šanse, taj ima karakter. U Juve idu poslušnici i klimoglavci.