Doskora nezamislivo! Junajted ruši svetski rekord, ali u prodaji igrača!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 27.02.2020.
10:50
Izvor: Sportske.net

Bio je nedodirljiv, sada će poslužiti da se pokriju dugovi, ali i skupi novac za pojačanja. Zna se i naslednik?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Izgleda da su u Junajtedu sve bliži odluci, naime, obe strane bi bile zadovoljne. De Hea je produžio ugovor sa klubom, ali brani slabo, želi da ode iz PL, jedna od opcija je PSŽ, ili čak povratak u Atletiko, ako Oblak bude prodat.

U Junajtedu pažljivo analiziraju situaciju, ali preovladava mišljenje da je šteta izgubiti Dina Hendersona koji je fantastičan, na pozajmici je u Šefildu, i neće se vratiti ako ne bude dobio garancije da će biti prvi golman.

Njega želi veliki broj klubova, ima sezonu za pamćenje. Prodajom Španca, Junajted bi pokrio dugove koji rastu zbog neigranja u Ligi šampiona, ali i dobio dodatna sredstva, pretpostavlja se da bi prodaja Pogbe, De Hee, odlasci Matića i još par starijih igrača, otvorili vrata za rekonstrukciju tima.

Koliko bi koštao De Hea?

Baner

Teško je reći, ali svetski rekord drži Kepa koga Čelsi hoće da se otarasi, plaćen je 80 miliona evra i to je neka suma za koju bi Junajted navodno prodao Španca. PSŽ je želeo Donarumu, pominjan je u Kurtoa, ali bi čini se De Hea bio najlakša meta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Friday, 28.02.2020
14:29

Nema od toga nista pa produzili mu ugovor pa bi ga sad prodali, kakve gluposti. Henderson je u dobroj formi ali daleko je on od WK, morat ce on mnogo bolje da bi bio ja njegovom nivou.

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 27.02.2020
12:48

Al smarate sa De Geom. Najlaksa meta? hahahaah.... Nijko ni ne pomislja u Junajtedu na prodaju De Gee.

avatar
Johny_Quid
Thursday, 27.02.2020
16:32

Kako brani mislim da bi trebalo ...

avatar
Solskjerove bebe
Thursday, 27.02.2020
12:14

Najbolje pojacanje bi bio Poketino i nek dovedu Van der Sara kao direktora ovo bi najvise volio da se desi makar ni jedno igraca ne kupili