Dortmund, Rim ili Madrid, gde će kupovati Venger?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 23.01.2015.
15:50
Izvor: Sportske.net

Arsen Venger želi da dovede veliko pojačanje ove zime, a pored već poznatih igrača o kojima smo govorili, našlo se i jedno novo ime.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Fudbaler Borusije iz Dortmunda, Kevin Groskrojc, mogao bi da bude pojačanje Arsenala u narednom periodu, preneli su italijanski mediji.

Ovaj fudbaler nije toliko standardan u Borusiji ni ove sezone, ali dobija priliku u sredini terena. Odigrao je do sada 15 utakmica u prvenstvu, a na 10 je bio u prvoj postavi, s tim što nije postigao niti jedan gol ove sezone u Bundesligi.

Može biti veoma koristan igrač pošto može da odgovori na više pozicija u timu, prirodna pozicija mu je u veznom redu, ali neretko je igrao i na poziciji levog beka.

Pored njega, u igri za potpis sa Arsenalom su Matija Destro i Asijer Iljaramendi, fudbaler Real Madrida, ali je on izjavio u toku dana da želi da ostane u Madridu.

Prema informacijama koje imaju italijanski mediji, agent Kevina Groskrojca se našao sa predstavnicima Arsenala, ali je ishod nepoznat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ajde?
Friday, 23.01.2015
17:54

Groskrojc ne igra u Borusiji, Destro ne igra u Romi, Iljaramendi ne igra u Realu. Šta reći. Da se ovi transferi dešavaju pre 5-6 godina, kad nije bilo para a ne sad...