Dortmund pokušao da dovede još jednog napadača, ali odgovor je usledio ekspresno!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 30.08.2018.
16:44
Izvor: Sportske.net

Nemački klub želi dodatno da pojača napad.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Borusija je fantastično otvorila sezonu, pobedili su Lajpcig sa 4:1, ali čelnici kluba žele još jednog igrača u napadu. Iako su pre nkoliko dana doveli Paka Alkasera iz Barselone, sada su pokušali da dovedu Mandžukića iz Juventusa, ali odmah je usledio odgovor iz Torina.

Juventus i njihov trener Alegri su istog trenutka odgovorili da Hrvat nije na prodaju i da će on biti veoma važan igrač u ovoj sezoni, kada će Juventus pokušati da napadne apsolutno sve trofeje.

Dortmund je doveo Alkasera na pozajmicu sa pravom otkupa, ali su želeli iskusnog napadača kakav je Mario Mandžukić.

Tridesetdvogodišnji napadač je igrao za brojne klubove i u svakom klubu je imao fantastične partije, a kada se pogleda broj golova, to izgleda zaista impresivno.

Mario ima iskustva igranja u Bundesligi jer je po dve godine nastupao za Bajern i Volfsburg, tako da je jasno zašto je Dortmund pokušao da dovede iskusnog napadača koji se nedavno oprostio od reprezentacije nakon istorijskog finala sa ovom reprezentacijom na ovogodišnjem Mundijalu. Pored Dortmunda, Junajted je pokušao da dovede Mandžukića, ali Juventusov odgovor je bio isti - NE.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke