Doneta odluka oko Mbapea, ovde ni Florentino Perez ne može ništa!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.10.2020.
11:21
Izvor: Sportske.net

Kako smo rekli, rešava se u Dohi, vladarska porodica Al-Tani dala jasne instrukcije...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Kako pišu španski mediji, Real će teško sledećeg leta do Mbapea.

Nije sporno da je on njihova prva želja, da bi trebalo da predvodi napad "Los Blankosa" i igra za svog idola Zidana, ali PSŽ je navodno doneo odluku.

Prema instrukcijama iz Dohe, ako Real ne plati narednog leta 150 miliona evra sa bonusima, Mbape će do kraja ugovora ostati u Parizu.

On ima opciju da produži ugovor sa PSŽ, da potpiše na pet godina i uzme 30 miliona po sezoni neto, što je najveća suma ikada, ali to bi značilo da se odriče sna o Realu.

Postoji varijanta da potpiše ugovor, da u njega bude ugrađena klauzula od 250 miliona, ali u ovom trenutku to niko ne može da plati.

Baner 6

I kako se razvija pandemija niko i neće u dogledno vreme. Real nema ni 150 miliona narednog leta, izgleda da od povratka navijača neće biti ništa, u ogromnim su gubicima i sigurno je da će štedeti kao i ovog leta u prelaznom roku.

Ostaje solucija da Mbapeu istekne ugovor i on za dve godine stigne u Real, no njemu se žuri, kao i Perezu. No, PSŽ pokazuje mišiće, vlasnici iz Katara ne žele da pregovaraju i spuštaju cenu, pa je kako rekosmo, Leonardo dobio instrukcije da ostane čvrst, kao i kada je Barsa pre dva leta stigla po Nejmara i vratila se praznih ruku.

Baner

Za porodicu Al-Tani, nije problem da izgube 150 miliona, ide Mundijal u Kataru, potreban im je Mbape kao zaštitno lice, a šta će biti u leto 2022. pa to je suviše daleko. Oni ne žele da ih Real ucenjuje odnosno da se cenjkaju i to je poruka koju će dobiti i Florentino Perez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Saturday, 17.10.2020
16:24

Real nema 150 mil.?Kojom logikom vi dolazite do nekih racunica da mi je samo znati...Real ce imati novac,pandemija je poremetila finansije ali Real je poslovao sa velikim plusom ako se u obzir uzme koliko je prodao i da nikoga nije doveo.150 mil. je odlicna cena i to treba iskoristiti a u svakom slucaju i da ne dodje on treba resavati odbranu a sa njim (ako Doha blokira) sacekati jos jednu sezonu i dovesti ga za dzabe sto je jos bolja solucija.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 17.10.2020
15:16

2021 ili 2022 , svejedno

avatar
Manchester UTD
Saturday, 17.10.2020
13:52

Covek ima 5x30 miliona razloga da se odrekne sna! Kakvi snovi, kakve gluposti, za taj novac bi u Zimbabveu igarao i bio najsrecanji igrac na svetu.

avatar
Hannibal Lecter
Saturday, 17.10.2020
12:39

Imate li neki zvanicni podatak koje doneo ovu odluku? Koje preneo? Ili ste postali gori od kurira, informera, skandala zajedno ...

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 17.10.2020
12:08

Za real je najbolja moguca stvar da ga dobiju za dzabe, godina brzo prodje, bar njima nije problem da sacekaju kada u spaniji nemaju konkurenciju, mozda jedino atletiko