Doneta odluka, defanzivac Reala ostaje u Španiji!

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.07.2018.
16:14
Izvor: Sportske.net

Dobri odnosi između dva kluba presudili.

EPA-EFE/DANIEL PEREZ
EPA-EFE/DANIEL PEREZ

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, Teo Ernandez će naredne sezone igrati na pozajmici u redovima Real Sosijedada.

Ovaj 20-godišnjak je minulog leta stigao na "Santijago Bernabeu" iz gradskog rivala Atletika, Real je platio klauzulu i preselio ga u svoje redove.

Htela ga je i Barselona, ali je Francuz izabrao Real.

Ipak, nije uspeo da se nametne kod Zinedina Zidana, a postalo je jasno da neće dobiti pravu priliku ni kod Lopetegija, te je doneta odluka da narednu sezonu provede van kluba.

Bilo je priče da bi mogao da završi na pozajmici u Juventusu, Real je bio spreman i da ga proda, ali pod uslovom da zainteresovana strana pristane na takozvanu povratnu klauzulu.

Sada je očigledno doneta odluka da Ernandez karijeru nastavi u San Sebastijanu, gde će bez sumnje biti standardan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Friday, 27.07.2018
19:57

Neće otići nigde.Nema smisla da pozajme zamenskog levog beka.

avatar
GoHardCAMPEONES
Friday, 27.07.2018
16:35

Ko ce biti zamena Marselu? Ne postoji bolji levi bek od Tea u njegovim godinama, razumem da mora da igra svaku utakmicu i da se razvije ali ako dovedemo Telesa sta smo napravilI? Imamo 3 beka koji su neverovatni i bezveze se novac trosi, bolje da Marselo ode a Telles i Teo ostanu i menjaju se, ne razumem, nemamo napadaca a menjamo i dovodimo bekove od 50 miliona, pritom imamo jednog od najboljih mladih bekova, nema nikakvog smisla. Najbolje da sad prodamo Sebaljosa ili Kovacica i da se unisti svaka smisao politike kluba.

avatar
conecorleoneRM
Friday, 27.07.2018
18:15

Zamena ce vrv biti Naco a Marselu varira forma sto je i razumljivo,apsurdno je sta je Perez uradio ovo leto,osakatio je levu stranu prodajom Ronalda i slanjem Tea na pozajmicu. Budi siguran da Asensio i Bejl nece nadoknaditi golove a pogotovu ne protiv jaceg protivnika.Ako se nesto ne promeni do kraja prelaznog roka ode sezona u zaborav.

avatar
GoHardCAMPEONES
Saturday, 28.07.2018
00:06

Ja znam koliki Teo ima potencijal. Marselo je bio 0 naspram Tea u njegovim godinama. Teo je previse poseban da bi smo ga ispustili, ima taj sarm gde mu se lopta lepi za noge sta god da uradi, pre bih dao Teu rolu prvog beka ove sezone nego ga slao na pozajmice.