Donaruma odlazi! Uči jezik, ovo će biti jedan od najneverovatnijih transfera leta?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.03.2020.
11:57
Izvor: Sportske.net

Ne želi da produži ugovor, Milan će ga prodati, a Rajola ga vodi na neočekivano mesto.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Izgleda da je Đanluiđi Donaruma završio svoju odiseju u Milanu. Naime, njemu je saopšteno da ako ne produži ugovor ne može da ostane u klubu, a spekuliše se da bi trebalo da se odrekne dela plate od 6 miliona evra po sezoni.

On i Ibra su sada najveće opterećenje u novoj politici Milana, smanjenju troškova za šta je Gazidis dobio mig od vlasnika, fonda "Eliot".

Drugim rečima, Rajola će morati da potraži novi klub za svog pulena, a u ovim trenucima se analiziraju njegove reči da će jednog od svojih "šampiona" dovesti u Real Madrid.

Da li se to odnosi na Pogbu, ili Donarumu?

Teško je videti da Perez proda Kurtou i umesto De Hee dovede Italijana, pa je opcija odlaska u Madrid ipak malo verovatna.

Kazino baner


PSŽ takođe želi De Heu, mada je bio na tragu Donarume pre dve godine. Ono što treba napomenuti je da Milan traži za golmana oko 60 miliona evra, što malo ko može da priušti, iako se radi o jednom od najperspektivnijih golmana Evrope, ima 20 godina i mnogo iskustva.

Ali, priča se da Donaruma uči engleski, a da se iza svega krije Rajolina ideja. Naime, Karlo Anćeloti će dobiti sredstva od prebogatih vlasnika "Karamela" i on želi novog golmana. Donaruma se uklapa u profil, mogao bi da dobije veliki novac, trenera Italijana i da se preseli u PL.

Everton ima Pikforda, ali priča se da Anćeloti nije zadovoljan, da želi pouzdanijeg golmana od engleskog reprezentativca. Posao bi navodno bio olakšan dobrom saradnjom Rajole i Evertona, doveo im je prošlog leta Moisa Kina još jednog vunderkinda koji nije baš blistao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 19.03.2020
14:14

Pa ne vidim razlog zasto bi menjali Kurtou ali svakako da bi pre opcija bio DeHea ali stace nam Pogba?Sredina je vec pretrpana a Zizu i onako ne rotira precesto sto dovodi do pitanja gde sa svim igracima koji imaju ogromne plate.A povrh svega,Rajola i Perez se ne podnose tako da mi je tesko da poverujem da ce iko od pomenute dvojice zavrsiti kod nas.

avatar
ANDY_COLE#18
Thursday, 19.03.2020
13:59

Ako nešto nas fanove Junajteda ne treba da brine onda je to pitanje golmana :)
Plus čista zarada od 50-60 miliona koji se mogu uložiti u pojačanja.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 19.03.2020
13:45

Prodamo DDG za 80mil i dovedemo Donarumu za 50tak ili platimo aktiviramo kazulu za Oblaka koja je 100mil a on je trenutno bolji i mladji

avatar
NikkiCFC
Thursday, 19.03.2020
22:58

Pazi da ti ne dodje Oblak, klauzula nije bitna on nece.