Donaruma ima ponudu na stolu!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 30.04.2020.
11:27
Izvor: Sportske.net

Šta će odlučiti?

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Sudbina italijanskog reprezentativac Đanluiđija Donarume je neizvesna, puno se pisalo o njegovom odlasku i tome da bi "Rosoneri" mogli da ga unovče zbog nezavidne finansijske situacije u klubu i pre prekida sezone.

Ipak, stvari bi mogle da se promene.

Naime, kako italijanski mediji javljaju, Donaruma je dobio ponudu Milana za produžetak saradnje.

Njegova aktuelna ističe na leto 2021. godine i delovalo je da će ovo leto biti poslednja prilika da "Rosoneri" zarade na njegovom odlasku.

Zato mu je uprava spremila novi ugovor, ali još samo dodatnih godinu dana i to uz smanjenje plate.

Mladi golman trenutno prima šest miliona evra po sezoni, Milan mu je ponudio produžetak prema kojem bi zarađivao milion manje, ali bi razlika bila nadoknađena u bonusima, recimo ako bi se izbori plasman u Ligu šampiona Donaruma ne bi osetio razliku.

Rajola i njegov klijent su navodno voljni da ostanu na "San Siru", ali će finansijski aspekt saradnje predstavljati problem.

Baner

Mnogo će zavisiti i od toga da li će Donaruma dobiti ponude ovog leta i kakve, poznato je da ga prate Juventus, PŽS, Čelsi i madridski Real.

Ipak, zbog prekida sezone koji će ostaviti finansijske posledice, može se očekivati da na adresu Milana, ali i samog golmana, ne stigne adekvatna ponuda, pa se produžavanje saradnje za još godinu dana sa "Rosonerima" i potom odlazak narendog leta čine kao najrealnija opcija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke