Domino efekat - Mančester kupuje štopera i kvari posao Arsenalu?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 27.03.2019.
19:52
Izvor: Sportske.net

"Đavoli" traže centralnog defanzivca vrhunske klase, ukoliko angažuju jednu od meta, pomrsiće račune velikom rivalu.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Junajted već uveliko radi na spremanju za narednu sezonu, jasno je da će potroštiti veliki novac kako bi napravili tim koji je sposoban da se umeša u borbu za titulu u Premijer ligi.

Prioritet je angažovanje kvalitetnog štopera, pa su na radaru kluba Kalidu Kulibali iz Napoija i Milan Škrinijar iz Intera.

Ipak, nije samo pomenuti dvojac u opticaju, kako Junajted gleda i ka jednom igraču iz Premijer lige.

Naime, još od Svetskog prvenstva "Đavoli" su zainteresovani za Harija Megvajera iz Lestera, koji je eksplodirao na Mundijalu u Rusiji u dresu Engleske.

Nastavio je sa dobrim partijama i ove sezone, neizostavan je član i prve postave "Gordog Albiona", pa bi Mančester mogao da krene po njegov potpis na leto.

Ukoliko uspeju da ga presele u svoje redove, Lester će ostati sa rupom u odbrani, iako u rotaciji imaju kapitena Morgana, Džonija Evansa i talentovanog Sojundžua.

Ipak, Megvajer poseduje veći kvalitet od pomenute trojice, a dolaskom Brendana Rodžersa na klupu jasno je da su ambicije kluba velike.

Tako bi "Lisice" u svoje redove mogle da dovedu defanziva Hetafea Đenea Dakonama.

Ovaj 27-godišnji defanzivac iz Togoa pruža sjajne partije ove sezone, a našao se i na radaru Arsenalu.

Unaj Emeri ga je i gledao u akciji, u susretu sa Valensijom, spekuliše se da će Dakonam biti jedan od prioriteta "Gunera" na letnjoj pijaci.

Ipak, skroman budžet bi mogao da natera "Tobdžije" da promene prioretete i odustanu od Dakonama, kako je jasno da bi Lester samo od prodaje Megvajera, šuška se da traže oko 100 miliona evra, imao više novca na raspolaganju od Arsenalu, za koji se spekuliše da će na letnju pijacu ući sa 50 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 28.03.2019
06:54

On bi mogao dobro doci jedino u slucaju da uzmu nekog od Roja,Smallinga ili Jonesa uz doplatu neku i da bude na klupi. Garantujem da Bailly igra koliko i on da bi bio duplo bolji od njega. S njim ne mozemo dobiti veliku razliku nije kalibar za nas klub. Bolje je nama da mi dovedemo Dakonama koji je fantastican stoper i bolji od njega. Vjerujem da mnogi nisu culi za njega jer igra za Getafe ali iskreno cudi me da ga Barsa ili Real nius pokupili jer im je potreban jos jedan stoper a on je izuzetno dominantan.

avatar
johnnyDepp
Thursday, 28.03.2019
04:41

Da li Megvajer poseduje veci kvalitet od pomenute dvojice?

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 27.03.2019
20:58

Ni slucajno, neka hvala