Domino efekat - Barsa - Monako - Liverpul, ko zatvara krug?

Autor: Milovan Longinov
utorak 29.08.2017.
12:43
Izvor: Sportske.net

Danas stiže još jedna zanimljiva priča sa fudbalske pijace.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

E ovako, zna se da Liverpul pokušava da završi nekoliko pojačanja u smiraj prelaznog roka, a glavna meta je Tomas Lemar iz Monaka.

"Kneževi" su odbili prvu ponudu od 70 miliona evra, tvrde da Lemar nije na prodaju ovog leta, ali zapravo traže adekvatnu zamenu.

Španski i francuski mediji sada tvrde da je Arda Turan želja Monaka i da bi uz Stevana Jovetića mogao da pojača ofanzivu Leonarda Žardima.

Mbape odlazi u PSŽ, a ako ode i Lemar u Liverpul, jasno je da Monako mora da se pojača.

Ključ u priči oko Arde ima "super agent" Žorž Mendeš koji je blizak upravi Monaka, ali i čelnicima Barselone, stoga ova priča i dobija na značaju.

E sada, naravno, mediji su ovaj domino efekat iskoristili da povežu i transfer Filipea Kutinja sa Barselonom, čime bi se zatvorio krug, Barsa - Monako - Liverpul - Barsa.

Kutinjo se nalazi u Brazilu, redovno trenira, spreman je da igra, a lekar nacionalnog tima je svojom izjavom uneo totalnu pometnju, tako da se očekuje još mnogo toga do četvrtka u ponoć.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Tuesday, 29.08.2017
13:55

Iskreno Barci u ovom momentu najmanje treba Kutinjo. Igrac je to veliki al najmanje im on treba. To bi bilo ko da Bajern kupuje De Heu. Kutinjo je odigrao odlicnu sezonu u Liverpulu ali je iza sebe imao jos dva vezna koja su mu cuvala ledja. Emre Cana i Hendersona vecinom. Odbranu nije skoro ni igrao. U Barci bi on trebao da cuva nekom ledja, vraca se skroz do stopera po loptu, povuce je, kreira napad i preda loptu ofanzivcima. Ne znam iskreno jel.on za te pozicije. Tog lika iz Nice nisam gledao ali koliko ga hvalite ako pola od toga vrijedi. Barci bi vise vrijedio nego Kutinjo u ovom momentu. Barca je trebala da bira ili Kutinjo ili Dembele za tu poziciju Neymarovu. Izabrali su Dembelea, Kutinjo im vise ne treba. Ono bi bilo super imati ekipu da zajedno igraju: Messi, Ronaldo, Levandovski, Dybala, Neymar, Ibrahimovic, Kutinjo, Kavani, Hazard i da svi igraju odjednom u prvih 11. Ali ne ide....

avatar
Mr Tixma
Tuesday, 29.08.2017
18:59

Prijatelju, potreban je kreativac na sredini, da ne mora Mesi da se vraca nazad. O tome se radi. Sad, da li Koutinjo ili Seri, ili neko treci. Kako god, neko ko bi zamenio Inijestu, koji ne moze da veze 3 tekme.

avatar
Mr Tixma
Wednesday, 30.08.2017
18:17

Ok, mislim da bi Koutinjo mogao na Inijestinu poziciju (jer on ne moze da veze 3 meca). A iza bi bili Buskets i Rakitic/Roberto i pomagali bi odbrani. Valverde je isprobavao upravo tu formaciju protiv Betisa. Ako niko ne dodje, Roberto ce menjati Inijestu.

avatar
Jasminn
Wednesday, 30.08.2017
14:52

Kao sto sam napisao neko ko bi se vracao do stopera po loptu, povuce je, kreira napad..ukratko kreativac. Kutinjo ti je veliki znalac s loptom bio ti je to I Neymar ali ja nikad nisam vidio Neymara da pomaze odbrani. Isto tako neces vidjeti Kutinja da pomaze odbrani. Kutinjo bi po meni bio idealan da igra gdje je igrao Neymar. Znaci ako Kutinjo dodje i zaigra na sresini terena imat ces velike probleme sa odbranom. Ko ce ti igrati odbranu? Dva stopera i Busketc? nDa zavrsim pricu ne slazem se s tobom da im treba bilo koji kreativac. Treba im klasicni vezni koji ima i defanzivne zadatke

avatar
Lecter
Tuesday, 29.08.2017
13:38

Ako Turana uvale Monaku svaka cast. Kakav je na onim slikama sa stomakom, zapustio se, ne lici na sportistu.

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 29.08.2017
13:08

Klope cuj me , stavi kutinja na tribine do kraja ugovora

avatar
Ali baba
Tuesday, 29.08.2017
12:54

Dajte bre transfera, dosadni su klubovi sa sve istim igracima

avatar
VL
Tuesday, 29.08.2017
12:52

Ako uspemo da dovedemo Lemara i Van Dajka za novac od Kutinja onda Klop treba da ga pusti. Koliko god svi zelimo da Fil ostane,mislim da je mnogo bolje da se desi ovakav scenario jer i ako ostane Kutinjo velika je nedoumica kako ce igrati i kakva ce atmosvera u ekipi biti a sada je odlicna

avatar
Gorčilo
Tuesday, 29.08.2017
13:32

Ako ode Kutinjo, osim Lemara trebalo bi dovesti i Renata Sančeta.

avatar
noockey
Tuesday, 29.08.2017
15:03

Ma igrace kao i do sad. Dokazao je on da je dobar momak do sad. Ovo su mu sve katalonske novine napravile i sludele ga. Treba misliti i na ligu sampiona. Dobra grupa i malo srece i eto nas visoko mozda i bas sa barselonom. Lakse je klopu osvojiti ligu sampiona nego premijer ligu. Imamo para za ove igrace i bez prodaje filija, ako se izvini i odigra ovu sezonu kako treba moze tu svega biti. Osim reala i mozda bajerna niko u evropi trenutno nije jaci drasticno od nas, svi veci klubovi su tu negde.

avatar
Merseysade Red
Tuesday, 29.08.2017
12:47
avatar
Perez u Barsu
Tuesday, 29.08.2017
12:46

Pustite ga ljudi...