Dokaz koliko ne znaju - 12 igrača na tri pozicije, Barsa prodaje polovinu!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 04.05.2020.
16:27
Izvor: Sportske.net

Neverovatno je da su dozvolili ovakvo nagomilavanje.

Sport.es
Sport.es

Povezane vesti

Katalonski Sport danas se pozabavio veznim redom Barselone, koja će na leto imati previše igrača na sredini terena i moraće da proda barem polovinu.

Barsa igra u formaciji 4-3-3, neki od ovih igrača su ofanzivniji, pa mogu da igraju i po krilu, ali sve u svemu, ogroman broj koji tera klub na rasprodaju.

Spisak veznih igrača, kada se pojedini vrate sa pozajmice, je sledeći:

Serhio Buskets, Serhi Roberto, Frenki de Jong, Filipe Kutinjo, Ivan Rakitić, Arturo Vidal, Artur, Karles Alenja, Riki Puig, Rafinja, Trinkao, Mateus Fernandes.

Poslednja dvojica su kupljena zimus, Trinkao na leto stiže iz Brage i igra desno krilo ili ofanzivnog veznog, dok je Mateus Fernandes zadnji vezni, stigao je iz Palmeirasa i prosleđen na pozajmicu u Valjadolid.

Što se tiče ostalih, izvesno je da će Rakitić i Vidal napustiti klub, da će Roberto češće igrati desnog beka, dok se sa pozajmica iz Bajerna, Betisa i Selte vraćaju Kutinjo, Alenja i Rafinja.

Jedino zagarantovano mesto u timu imaće Serhio Buskets i De Jong, a još uvek se ne zna da li će Barsa zaista dopustiti da ostane bez Artura.

Glavna enigma svakako će biti Kutinjo, najskuplje plaćeni igrač u istoriji kluba, koga Kike Setijen vidi u veznom redu i želi da mu pruži šansu po povratu iz Minhena.

Sve u svemu, Barsa neće kupovati vezne igrače, već će umesto odlazećih Vidala i Rakitića, šansu dobiti neki novi klinci, pre svih Alenja i Puig, a možda Kike Setijen i zaista oživi Kutinja...

Mateus Fernandes još uvek nije stigao da debituje za Valjadolid, sigurno ga čeka nova pozajmica, dok će Barsa sigurno prodati i Rafinju za koga Selta nudi 12 miliona evra.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barca4ever
Monday, 04.05.2020
19:26

Da je uprava pametna i da novac od prodaje nekih igraca ulozi u Kulibalija i dva beka. Od odbrane se mora poceti, napad moze sacekati. Takodje Alaba verovatno nece produziti ugovor sa Bajernom tako da u njemu bi Barsa imala i stopera i zadnjeg veznog a pre svega odličnog levog beka.

avatar
Бојовић Милан
Monday, 04.05.2020
19:09

Baš se vidi da Barsa ne zna, ima za četiri vezna reda, i to da se ne zna koji je od kojeg bolji...e sad, odbrana što škripi, to je već neka druga stvar🤷🏻‍♂️

avatar
Monday, 04.05.2020
16:38

Ko ne zna? Mirjevac kaže drugačije, ja samo njemu verujem.

avatar
Amalainter
Monday, 04.05.2020
17:25
avatar
Mirjevac
Monday, 04.05.2020
17:37

Jeste to je greska uprave, a ne igraca! Ja kad komentarisem ja komentarisem o igracima i timu, ne o upravi! Uprava i predsednici barce i sportski direktor su katastrofa to stoji, ali igraci su odlicni i to skoro svi! Jesta da je to greska, ali sada u ovoj krizi mizda ce ti igravi dobro doci, barca ce da prodaje i da dobije pare i nece morati na toj poziviji da kupije! Ali eto u Atletiku uprava i ona nije za pohfalu, dali treneru naj vecu platu na svetu, trener koji je vecito treci a sad na sestoj poziviji, zaradjuje vecu platu od CR Ronalda, Benzeme i mnogih odlicnih igraca! U Atletiku naj vecu platu ima trener vecito treci, umesto igraci da imaju! Tako ni vasa uprava nije za pojfalu!

avatar
Tiribocchi
Monday, 04.05.2020
16:36

Vrlo lako, Vidal,Rakitic,Artur, 3 godisna pozajmica Kutinja i 65 mil za Lautara... Samo pitanje je dali ce imati mesta u grande inter za gore spomenuti pored najbolji vezni maratonac brozovic, novi xavi (sensi) novi iniestta(barela) umetnik sa loptom valera i neumorni ratnici vecina i galjardini.

avatar
Mirjevac
Monday, 04.05.2020
17:29

Hahaha, u hakom timu koji je na trecoj poziviji nece imati mesto? On je bilji od celog interivog tima! Koji bre inter kad njega izbaci iz LS barcin B tim koji igra u trecoj barcinoj ligi!

avatar
Mirjevac
Monday, 04.05.2020
20:00

Naravno da se i ja sprdam sa interom, dprdam se sa bas slabim klinom, kojeg njegovi navijaci dizu u nebesa, a on gubi od trece ligasa!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 04.05.2020
18:26

Covjek se sprda ! Nisi skuzio ! Nadam se da se sprda haha