Dok čeka žreb i mogući dvomeč sa Zvezdom, Dinamo sprema spektakularni transfer?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.08.2018.
09:47
Izvor: Sportske.net, jutarnji.hr

Šta se to dešava u Zagrebu?

EPA/ANTONIO BAT
EPA/ANTONIO BAT

Povezane vesti

Da li će zagrebački Dinamo ovih dana ostati bez jednog od svojih najboljih igrača?

Tom temom danas se bave tamošnje ''Sportske novosti'', koje prenose da 21-godišnji defanzivac Filip Benković nije na spisku putnika za meč sa Astanom, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i da je na pomolu njegov transfer u inostranstvo.

Ovaj momak je jedan od najtalentovanijih hrvatskih fudbalera, a koliko vredi možda najbolje ilustruje informacija da je Dinamo za njega odbijao i ponude od 12 miliona evra koje su stizale iz Engleske.

Ovog leta ima problema sa povredom, propustio je početak nove sezone, ali se njegov povratak na teren očekivao protiv Astane.

Do toga neće doći, pomenuti izvor pominje da je razlog eventualni transfer, ali se sa sigurnošću ne navodi koji klub konkretno je zainteresovan.

Ono što je poznato je da je i Udineze nedavno nudio devet miliona za Benkovića, Dinamo je i to odbio, želeli su ''Modri'' zaradu od 15-20 miliona evra, ali pitanje je koliko je to realno u ovom trenutku.

Procena je da su Zagrepčani spremni sada da smanje svoje prohteve, što značajno uvećava šanse za Benkovićev transfer u inostranstvo i vrlo brzo se očekuju konkretnije informacije na ovu temu.

Sve ovo moglo bi da bude značajno i za Crvenu zvezdu ukoliko je danas u podne žreb spoji sa Dinamom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Monday, 06.08.2018
12:49

Нема им више боса Мамиња, чека их распад..

avatar
Saša Ilić
Monday, 06.08.2018
10:27

Ja ne znam zašto ste svi ubeđeni da će Dinamo da izbaci Astanu? Svi pričaju kao da je Dinamo već prošao a šanse su pola pola.

avatar
3x3
Monday, 06.08.2018
10:03

Na koji nacin bi ovo moglo da bude znacajno za Zvezdu ako izvuku Dinamo?