Dogovor! Simeone kupio Engleza i završio renoviranje odbrane!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 16.07.2019.
15:59
Izvor: Sportske.net

Veliko pojačanje stiže u Madrid, blizu i štoper Espanjola, ovako bi trebalo da izgleda poslednja linija "Jorgandžija".

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Mediji u Engleskoj su preneli informaciju, fudbaler Totenhema je blizu prelaska u Atletiko.

Ekipa putuje u Singapur bez Kijerana Tripijea koji će biti prodat "Jorgandžijama".

Simeone je dobio bitku za momka koji je impresionirao na prošlom Mundijalu, Tripije će koštati oko 35 miliona evra, želeo ga je Napoli, ali on je odabrao Atletiko.

Englez će zauzeti mesto Huanfrana u postavi, tačnije on i Arijas će se boriti za poziciju desnog beka. To nije sve što se tiče Atletika, naime, informacije govore da je blizu i Mario Ermoso, nekadašnji igrač Reala koji je nastupao za Espanjol. Time bi praktično bila završena rekonstrukcija odbrane, otišli su Ernandez, Godin, Huanfran, Luis Felipe, stiglo Renan Lodi, Felipe iz Porta, uz Himeneza, Savića i Tripijea i Ermosa, Simeone bi kompletirao poslednju liniju.

Klub je doveo još našeg Šaponjića, kapitena Meksika Ereru i Ljorentea iz Reala, a cilja još jednog igrača komšija, Džejmsa Rodrigeza.

Naravno, klub je srušio rekord plativši klauzulu za Žoao Feliksa, a zatim je za istu sumu, 120 miliona, Grizman otišao u Barselonu.

Vratimo se Totenhemu, Orije se povredio na afričkom prvenstvu, pa sada Poketino ima Kalja Vokera-Petersa kao jedinu soluciju za mesto desnog beka na turneji po Aziji. Huan Fojt, Argentinac takođe može da igra desnog beka, "Pevci" su želeli Danija Alveša, ali je Brazilac bliži najvećem rivalu Arsenalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 16.07.2019
18:19

italijanski mediji prenose da atletiko nije zainteresovan za Hamesa vec je tu pricu pokrenuo neko iz Reala kako bi naterao Napoli da ga kupi sto pre

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 16.07.2019
17:26

Toliko o klubu koji se vecito predstavlja kao obespravljena radnicka klasa i zrtva burzujskog reala, nisu nista bolji od njih, milioni samo lete

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 16.07.2019
17:15

Poceli englezi da idu i na kontinent...

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Tuesday, 16.07.2019
17:05

Nisam mislio da ce Atletiko ovako lepo odraditi prelazni rok . Bas su me odusevili ali treba da se sad svi lepo uklope u sistem. Verujem da mogu da budu ravnopravni u borbi za titulu prvaka Spanije . Mozda napokon ,ponovo vidimo borbu 3 kluba za titulu.