Dogovor sa PSŽ sve bliži, Real sprema zamenu, pet opcija u igri!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 22.08.2019.
20:59
Izvor: Sportske.net

Na pomolu novi odlazak iz "kraljevskog" kluba.

Beta/AP Photo/Bernat Armangu
Beta/AP Photo/Bernat Armangu

Povezane vesti

Preneli smo juče, PSŽ je zainteresovan za Kejlora Navasa.

Interesovanje za Kostarikanca odavno postoji, ali je zahladnelo kada je Real zatražio 20 miliona evra na ime obeštećenja, dodatno i kada je Antero Enrike napustio direktorsku poziciju u klubu.

I njegov naslednik Leonardo je ipak zainteresovan za iskusnog golmana "Los Blankosa", PSŽ je u krizi sa čuvarima mreže, ovog leta su ih napustili Bufon i Trap, pa je Areola jedini pravi izbor za mesto među stativama.

Navas je navodno izrazio želju za promenom sredine i "Marka" prenosi da je dogovor dve strane veoma blizu.

U prilog čitavoj priči ide i činjenica da su Madriđani već počeli potragu za novim čuvarom mreže, Kurtoa će biti prvi izbor, a kako su mladi Lunjin i Zidan napustili klub, jasno je da im je potrebna još jedna kvalitetna opcija.

Pisali smo danas o Miranteu, ali su pored iskusnog Italijana još četiri golmana u igri.

Naime, Real je zainteresovan za čuvara mreže Milana Pepea Reinu, kao i za Vilija Kabaljera iz Čelsija, a na listi su i Dijego Benaljo iz Monaka i Marten Stekelenburg iz Evertona.

Reina je rezerva Donarumi na "San Siru", Kabaljero je drugi izbor na "Bridžu" iza najskupljeg golmana svih vremena Kepe, Monako je ovog leta doveo Lekomta, pa je Benaljo pored njega i Subašića postao višak, dok je Stekelenburg pao u zaborav, otkako je na gol "Karamela" stao Džordan Pikford.

Videćemo za koga će se u Madridu odlučiti, ali čini se da je jedna stvar jasna, Kejlor Navas je na pragu prelaska u redove Pari sen Žermena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke