Dogovor blizu, Emre Džan se vraća u grad?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.01.2020.
12:43
Izvor: Sportske.net

Ponovo na Merzisajdu?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Izgleda da je rešenje nađeno.

Naime, informacije iz italijanskih medija govore da je Juventus blizu da prihvati ponudu Evertona za Emre Džana. Anćeloti insistira da bivši igrač Liverpula bude pojačanje ove zime, spreman je da ponudu pozajmicu sa obaveznim otkupom od 35 miliona, a Nemac se izgleda slaže.

On ne dobija šansu, naime, uglavnom je osuđen na epizodne role i to će uticati na njegov status u reprezentaciji. On je navodno odbio Junajted zbog poštovanja prema navijačima Liverpula, ali i zbog toga što ga je Juventus nudio samo kao paket za Pola Pogbu.

Ali, kako se vratiti u grad?

Bez problema, jer rivalstvo Liverpula i Evertona nije tako veliko, niti je u pitanju problem pošto su Barmbi, Birdsli, Abel Ksavijer igrali za oba kluba, nije bilo nekih većih kontroverzi.

Džan želi da igra, to u Juventusu ne može, čak se priča da bi ga Sari koristio u rotaciji kao štopera posle povrede Demirala, videćemo šta će biti od svega, ali kako sada stvari stoje Nemca ćemo ponovo gledati u Merzisajdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr . Nedeljkovic
Sunday, 19.01.2020
15:27

Ko ga sisa ... Sam je kriv . Osim Suareza , Cavija Alonsa i Sterlinga , svi koji su otisli iz Liverpula da bi osvajali trofeje, mnogo su lepo prosli . Mozda i osvojili neki , ali nisu cenjeni od strane navijaca i kluba kao sto su bili u Liverpulu .

avatar
Uncounquered
Sunday, 19.01.2020
14:40

Nije on nikakav znacajan trag ostavio u Liverpulu, ne znam zasto bi bilo ikakvih problema...kad bi Suarez ili Kutinjo presli npr. tada im ne bi bilo svejedno, ali Everton i nije neki rival realno po jacini, tako da mu dodje svejedno sta god da se desi.

avatar
Red Demon
Sunday, 19.01.2020
14:11
avatar
Don Luciano
Sunday, 19.01.2020
14:10

Strasan igrac,ko god da ga uzme nece se pokajati,jednostavno je dosao u pogresno vreme u pogresan klub,konkurencija u juventusu je paklena,mislim da bi milanu ili romi dobro dosao...

avatar
REV
Sunday, 19.01.2020
13:58