Dočekasmo i to - Njukasl krade pojačanje... Mančester Sitiju!

Autor: Milovan Longinov
utorak 12.05.2020.
23:18
Izvor: Sportske.net

Našao se neko "jači" od Sitija na tržištu?

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Večeras je stigla zanimljiva informacija iz lokalnih medija u Njukaslu - vezista Liona, Husem Auar jedna je od najvećih želja budućih vlasnika "Svraka"!

Iako se prethodnih nedelja povezivao sa Mančester Sitijem, pošto je po ukusu Pepa Gvardiole, Njukasl je ozbiljno zagrizao za 21-godišnjeg Francuza.

Auar će biti jedan od zvezdi Liona koga će klub teško zadržati nakon što je posle 23 godine po prvi put ostao bez plasmana u Evropu. Očekuju se odlasci i Muse Dembelea i Memfisa Depaja, ali bi najviše novca u kasu mogao da slije odlazak Auara.

Transfermart ga i posle pandemije vrednuje veoma visoko - čak 49,5 miliona evra, pošto mu mnogi predviđaju vrhunsku karijeru.

Auar je dete Liona, a iako mu je tek 21 godina, već ima 133 nastupa za prvi tim, uz učinak od 24 gola i isto toliko asistencija.

Njegovo ime najčešće se povezivalo sa Sitijem, mada je povremeno pojavljivao čak i Liverpul, no to je ostalo na domenu spekulacija.

Sve u svemu, Njukasl hvata ozbiljan zalet na tržištu, a ovo bi zasigurno bila prava investicija, iako ne toliko bombastična kao što se prethodnih dana pisalo o nekim "zvučnijim" igračima koji bi moglo da obuku crno-beli dres...

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Wednesday, 13.05.2020
10:07

U današnje vreme gde se u PL klubovi nadmeću ko ima više, a bar polovina lige ima ogromne prihode, biće najbitnija pametna kupovina igrača i stvaranje prave timske hemije. A zato je najbitniji trener i naravno uprava koja je iza njega da to podrži. To što je Ferguson bio sposoban da radi ranije, da za relativno male pare dovode igrače, uklopi u tim, motiviše i osvoji titule, to sada radi Klopp, zato je Liverpool tu gde jeste. Trener je 70% tima, ako na toj poziciji nemaš pravog čoveka, džebe sve pare ovog sveta i najbolji igrači.

avatar
amigo999
Wednesday, 13.05.2020
06:47

Postat ce za dve godine najpopularnija ekipa PL. Pare su cudo.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.05.2020
00:25

Naravno da nece. Pa pogledaj kod nas. Junajted i Liverpul imaju ubedljivo najvise navijaca u Srbiji. Onda ide Celsi pa Arsenal. Siti ima par navijaca, na ovom sajtu tipa dva, tri max. Za Totenhem ne znam nikoga. Tako da Siti je odlican primer, postoje preko 10 godina na ovom nivou i nisu nikoga privukli jer nemaju stila. Gledaj Romanov Celsi sta je uradio. Klinici sirom sveta koji su rodjeni krajem 90ih i pocetkom 20ih navijaju za Celsi. Bejli, Sanco, Pepe, Cilvel, CHO, onaj mali iz Viljareala, sad ovaj napadac Lila... To je sve rezultat Romana od 2003 jer su tada odrastali. Siti to nije uspeo oni ne mogu ni stadion da ispune a bice isto i sa Njukaslom.

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 14.05.2020
20:25

Mislim da i Tramp a cujem i Merkel navijaju za Celzi....ooo decko sidji sa oblake.

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 12.05.2020
23:27

Strasan igrac ce on biti. Ko ga ugrabi, upala mu kasika u med.