Dobro oproban recept, Perez dodao Španca na listu!

Autor: Stefan Matić
subota 21.09.2019.
22:36
Izvor: Sportske.net

Sve su glasnije spekulacije o promeni trenera posle neuspeha u Parizu.

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Real Madrid sutra gostuje u Sevilji u derbiju petog kola Primere. Loptegijev tim je trenutno lider španskog prvenstva sa deset bodova, biće ovo veoma interesantan duel zbog par razloga. Naravno prvi jeste zbog susreta Lopetegija sa bivšim klubom koji ga je odbacio ubrzanom metodom.

Zidan se vratio na "Bernabeo", ali već na početku sezone se spekuliše kada će otići i ko je njegov naslednik.

Spominjani su Alegri i Murinjo, za sada je Portugalac iz poštovanja odbacio bilo kakav vid poslovanja sa španskim klubom dok se Italijan nije oglasio.

Španski mediji prenose da imamo i novo ime u kombinacijij. Radi se o Ćabi Alonsu, Španac se usavršava u svom Real Sosijedadu, vodi njihov B tim. Nekadašnji vezni igrač je proveo pet godina u dresu Madriđana, ostaje da se vidi da li će Perez još jednom iznenaditi i dati angažman bivšem igraču svog tima.

Cabi Alonso Mancester Junajted zreb

Zidan je doduše pre seniorskog angažmana vodio Kastilju, ali predispozicije su im gotovo iste. Alonso takođe ima malo iskustva u menadžerskim vodama, kao kada je Zidan preuzeo prvi mandat u Realu a onda krenuo u pokoravanje Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 22.09.2019
10:39

Zidan je godinu sana bio pomoćnik Anćelotiju, svi to zaboravljabu, mnogo je on naučio od Karla...

avatar
Paul Kersey
Sunday, 22.09.2019
10:34

Alžirac Zidan je postavio rekord svih vremena u Realu. Jedini trener u istoriji kluba koji je uspeo da Real na tekmi ima NULA udaraca u okvir gola (protiv PSG-a). To niko i nikada nije uspeo u Realu! ;-DDD