Dobre vesti za Premijerligaše, Paje napušta Marsej?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.01.2019.
12:54
Izvor: Sportske.net

Iskusni Francuz bi ponovo mogao da napusti "Velodrom".

Epa/Sebastien Nogier
Epa/Sebastien Nogier

Povezane vesti

Dimitri Paje je uprkos odličnim partijama i činjenici da je u dresu Vest Hema privukao pažnju najvećih evropskih klubova u januaru 2017. godine odlučio da se vrati u domovinu i da još jednom ponese dres Olimpik Marseja.

Nastupao je na "Velodromu" od 2013. do 2015. godine, nakon toga je otišao u Vest Hem, a iako je bio najplaćeniji među "Čekićarima", navodno se nije dobro osećao u Engleskoj i želeo je kući.

Ušao je i u sukob sa upravom i tadašnjim trenerom Bilićem, na kraju Vest Hem nije imao izbora, morali su da ga puste da ide, vratio se u Marsej.

Sada bi ponovo mogao da menja sredinu, kako je interesovanje za njegove usluge pokazao kineski klub Dalijan Jifang.

Marsej bi ga prodao, traže 25 do 30 miliona evra za 31-godišnjeg ofanzivnog vezistu, a ovo je još samo jedan dokaz da je Janik Karasko na izlaznim vratima ovog kineskog kluba.

Preneli smo da je jedan tim iz Premijer lige veoma zainteresovan za njegove usluge, dok je drugom ponuđen, više o Belgijancu i njegovoj sudbini OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 09.01.2019
23:02

Sam si je kriv, dog je rasturao u WH imao je ponude Chelsea,Bayerna,MU,itd...i napravio je kardinalnu gresku

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 09.01.2019
15:55

Ogadio mi se i on i svi ostali kojima ne stima nesto pa ucenjuju da odu. Kada potpisuju i uzimaju pare ne razmisljaju a kasnije strajk. Ugovor je ugovor i imas odgovornost prema klubu timu i saigracima, treneru i upravi koja te placa i armiji navijaca i tj uradis Pajea. Sramota, los covek.