Dobre vesti za Luku, ovo je konačni plan Reala za prelazni rok!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 06.07.2020.
08:45
Izvor: Sportske.net

"Los Blankosi" pred titulom, a stvari su prilično jasne, evo kako će izgledati transfer leto...

EPA-EFE/LUIS TEJIDO
EPA-EFE/LUIS TEJIDO

Povezane vesti

U Realu su blizu titule, malo su ih osvojili u ovoj deceniji u veku vladavine Barselone, ali svejedno, ove godine će preuzeti krunu, iako je malo ko to očekivao.

Sa druge strane još nije gotovo u LŠ, juriće na neutralnom terenu prednost Sitija iz prvog meča i svakako da će probati da nokautiraju Gvardiolu i nastave takmičenje u Ligi šampiona.

U jednom trenutku prežaljeni Real je podigao glavu, iskoristio sve Barsine slomove, pobeda u Bilbau je ključna, sa ovakvim rasporedom teško mogu da ispuste prednost.

Ali, šta će se dešavati u prelaznom roku?

Zidan je razgovarao sa Perezom i dobio jasnu poruku ovo leto će biti vreme prodaja, nikako kupovina. Rupa je 200 miliona zbog pandemije i klub to mora da vrati kroz oslobađanje od igrača i njihovih plata. Najveći problem ostaje Bejl koji ne želi da ode, ima primanja 17 miliona neto, Zidan ga ne želi u svlačionici, ali Velšanin ima ugovor.

Džejms Rodrigez je sada van takmičarske ekipe, za razliku od prošlog leta Merengesi hoće da ga prodaju i Atletiju, ali ima više interesovanja iz Engleske, oslobodili bi se njegove plate. Takođe, Btahim Dijaz, Marijano, kao i nekoliko igrača sa pozajmice neće biti u klubu naredne sezone, već je prodat Hakimi. Cilj je da se popune gubici, publika bi mogla da se vrati naredne sezone, ali tek pred kraj kalendarske godine.

Bonus baner

I Lukas Vaskez odlazi, od Zidana se očekuje da šansu pruži nekom iz "fabrike" od mlađih igrača, ali on će se osloniti na staru gardu, Modrić ostaje do kraja ugovora, što znači da Odegard neće biti vraćen, kao ni Kubo, verovatno će Reguljon opet na pozajmicu.

Dakle sve ostaje isto, Joviću će biti pružena još jedna šansa, jer novca za pojačanje nema. Tačnije, Perez ne želi da troši na Obamejanga i starije igrače, klub je hteo da praktično rezerviše igrače poput Kaverca i Kamavinge, ali Leverkuzen i Ren su to odbili.

Sve se prolongira za sledeće leto, nema šanse da dođu ni Pogba, ni Mane, jednostavno, Real nastavlja sa ovim što ima i mnogi smatraju da je to dobra odluka u doba krize.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 06.07.2020
14:40

Nama realno do sledeceg leta i ne treba niko a tada ce mete poput Mbapea i Haverca biti daleko realnije.Ovaj tim ce moci da izgura jos jednu sezonu ali mislim da se remont pojedinih linija vec predugo odlaze i da se sledece leto mora krenuti sa tim!Pre svega Benzema,Modric pa i zamena za Ramosa koja ce se uvoditi u tim.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 06.07.2020
11:35

Taj Mariano ne moze da bude losiji od Jovica

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 06.07.2020
10:53

Kad bi imali dolar za svaku vest koju ste napisali od Lukinom prelaznom roku bili bi milioneri

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 06.07.2020
10:20

Iz Leverkuzena su se oglasili kako Real ima najvece sanse da dovede Haverca ali tek sledeceg leta...jer tad Modric odlazi a to je pozicija koju ce pokrivati Haverc

avatar
Provokator
Monday, 06.07.2020
09:41

Cak i da ne dovode pojacanja i prodaju igrace, bice u jos vecoj prednosti sledece sezone. Barsa ce, verovatno biti jos slabija nego ove sezone osim ako se ne dogodi neko cudo sa Kutinjom i Dembeleom. Previse je Barsa sama sebe zakopala i sami sebe udaljavaju od Reala , koji nije ni blizu jak kao pre npr 3-4 godine. Atletiko nekako neozbiljan ove sezone, ne znam za sledecu , a ostali nisu konkurentni za titulu. Mislim da Primera mnogo gubi na kvalitetu u poslednje 2 godine, a bice jos gore.

avatar
Mangus
Monday, 06.07.2020
09:32

Real ima vise nego dobar tim. Na pozajmicama su odegard, kubo, sebaljos, navas... Imaju i previše igraca i osim navasa svi su mladji. Tu su i vinicijus i rodrigo ja mislim, jovic, asensio, ljorente, sve mladji.
Imaju odlican spoj iskustva i mladosti, samo dok se rese nekih igraca.
Ne treba zaboraviti da u svojin redovima imaju majstore loptanja

avatar
Benz9
Monday, 06.07.2020
14:33

Navas i Ljorente su prodani, nisu na pozajmicama... A od svih igrača koje imaju na pozajmicama, jedino se Odegard može vratiti, ostali su daleko od tima...

avatar
Algebrons
Monday, 06.07.2020
08:55

Toliko je dobar, da mora da moli Boga da klub napusti 5 rezervista kako bi dobio bilo kakvu šansu - da li su to zaista dobre vesti?