Dobre vesti za Emerija, Katalonci odustali od Francuza?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 25.02.2019.
16:42
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će španski stručnjak imati ponovo priliku da sarađuje sa veznim igračem.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Letnji rasplet oko Adrijena Rabioa još uvek nije dobio konačan kraj, ali izgleda da će Francuz ipak završiti na "Ostrvu".

Kako je već poznato, dvadesettrogodišnjak postaje slobodan igrač na kraju sezone te se mnogi klubovi otimaju za potpis za koji ne bi morali da plate nadoknadu PSŽ-a.


Po informacija Sana, Barsa se povukla za sada iz daljih pregovora što ostavlja "Tobdžijama" dobru priliku da ugrabe mladog igrača veznog reda.

Rabio

Videćemo da li će se Rabio vratiti da radi sa Emerijem kao u nekadašnjim danima u PSŽ-u.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Monday, 25.02.2019
23:13

Ako on dodje 3 cupavca na sredini ce imati 😀

avatar
Anonymous Official
Monday, 25.02.2019
18:20

Imaju Torreiru i Guendouzija, nije im neophodan igrac na toj pozicji.

avatar
Djalminhaaa
Monday, 25.02.2019
20:37

Mozda nije neophodan ali je bez obestecenja i u narednim godinama se moze uzeti dobra lova za njega jer je mlad fudbaler... Sad moze odmah Dzaka na transfer listu ako njega kaparisu... I eto para u kasi a i bolji igrac od Dzake u ekipi....

avatar
Djalminhaaa
Tuesday, 26.02.2019
19:08

Sve je u redu ali druze bez obestecenja si ustedeo 60 miliona kolika je njegova trzisna vrednost, pa neka mu je plata i 15 miliona to je ugovor na 4 godine.... Pritom decko ima 23 godine i kada god bude odlazio uzece se pare za njega i to dobre.... Ozil ima vec 30 i njegova vrednost pada, a kod Rabioa ako igra treba da raste.... A pritom ne mozes ih porediti jer Ozil takav tip igraca da ili igra 100% ili 20%, dok Rabio igra zadnjeg veznog i tu nema kalkulacija kao na poziciji Ozila, on mora da kida ili da ne igra....nemoj me pogresno shvatiti da kazem da je ozil losiji igrac, ali za Rabioa mislim da bi bio dobar potez iako ga ne volim uopste... Od Dzake ne moze losiji biti a profitirali bi sigurno na njemu.... Mi nemamo problem sa platama igraca, problem je mali transfer budzet, a ovde je transfer 0 i zato mi je dobar potez, da bar neko dodje a opet iz odlicne ekipe i sa iskustvom lige sampiona.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 26.02.2019
16:09

Da ali trazi ogromnu platu samo zato jer je free, ne vjeruj da ce Arsenal napraviti ponovo takavu gresku jer su Ozilu dali preveliku a sada po svemu sudeci ide.