Dobre vesti za Čelsi, Bajern kupuje u Primeri!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.03.2019.
17:22
Izvor: Sportske.net

Bavarci rešili da podmlade roster, sa tom namerom spremili ponudu za talentovanog ofanzivca iz Primere.

EPA-EFE/ULRICH HUFNAGEL
EPA-EFE/ULRICH HUFNAGEL

Povezane vesti

Poznato je da je Bajern veoma zainteresovan za Kaluma Hadson-Odoija iz Čelsija, pokušali su u januaru da ga presele u svoje redove, ali su "Plavci" odbili njihovu ponudu od 40 miliona evra za usluge talentovanog krila.

Bavarci traže naslednike za Robena i Riberija, koji će po završetku sezone napustiti klub, kako im ističu ugovoru.

Jednan krilni fudbaler je, čini se, nadomak prelaska u redove kluba iz Minhena, ali je jasno da uprava želi još jednog mladog igrača sličnih karakteristika.

Izgleda da su digli ruke od mlade nade "Plavaca" i da su se okrenuli ka krilnom fudbaleru Viljareala Samuelu Čukvuezeu.

Ovaj 19-godišnji fudbaler iz Nigerije je u tekućoj sezoni debitovao za "Žutu podmornicu" i jedna je od svetlih tačaka u slaboj sezoni za klub sa stadiona "De la keramika".

Upisao je 16 nastupa u Primeri i postigao tri pogotka uz jednu asistenciju, u Ligi Evrope je na sedam nastupa upisao po gol i asistenciju, dok je na tri nastupa u Kupu kralja postigao dva pogotka.

Viljareal je pokušao da ga veže novim ugovorom, ali je Čukvueze to odbio, te Bajern narednog leta može da ga dobije za oko 25 miliona evra, što će najverovatnije i učiniti.

Ipak, imaće i konkurenciju, kako je za mladog ofanzivca interesovanje pokazao i Real Betis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Monday, 18.03.2019
09:21

Koliko su kupili djece ovi iz Chelsea sto je ovo? Vidji ti cega su se oni sjetili, idu po svijetu i kupuju djecu :) Aooo svako ko umije dva driblinga sa 7 god dobar je :)

avatar
Anonymous Official
Sunday, 17.03.2019
19:34

Pretpostavljam da mnogi nisu culi za njega ali mali je uz Mbappea i Sancha najtalentovaniji mladi igrac na svojoj poziciji,brz i odlican tehnicar ali sumnjam da ce ga pustiti za tako malu sumu.