Do sada neviđeno u svetu fudbala - Roma i Inter u glavnoj ulozi!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 07.06.2020.
12:42
Izvor: Sportske.net

Ovo je nezapamćeno!

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Leta 2018. godine, ova dvojica igrača bila su deo trampe između Rome i Intera, a leta 2020. mogli bi da budu opet - samo da zamene mesta!

Verovali ili ne, italijanski mediji su danas plasirali do sada verovatno neviđenu priču na fudbalskoj pijaci - Nikolo Zaniolo i Rađa Naingolan bi ponovo mogli da zamene boje dresova, odnosno Romin i Interov, samo u suprotnom smeru.

Pre dve godine, Roma je odlučila da prihvati ponudu Intera od 24 miliona evra plus transfere Nikole Zaniola i Davidea Santona. Ispostavilo se da je to bio još jedan od maestralnih poteza španskog direktora Monćija, jer je Zaniolo ubrzo izrastao u zaista sjajnog igrača i Rominog bisera, te i reprezentativca Italije.

Danas se, međutim, pojavila informacija da je Roma primorana da "pegla" račune, jer ima najveće gubitke poslednjih godina, pa bi mogla da se oslobodi Zaniola.

La Republika piše da sada Roma nudi Interu Zaniola kako bi vratila Rađu Naingolana, koji se nije snašao u Milanu, zbog čega je ove sezone na pozajmici u Kaljariju.

Postoji još jedna začkoljica, a to je da Roma mora da plati dodatnih 15% od narednog Zaniolovog transfera, a u ovom slučaju bi to izbegla, jer bi njegov naredni klub bio upravo - Inter!

To je faktor koji Inter stavlja u prvi plan da vrati Zaniola, ispred Juventusa, Totenhema i Mančester Junajteda, koji su takođe pokazali interesovanje za 20-godišnjeg Italijana. Naravno, treba istaći da je Konte otpisao Naingolana i da takođe želi da ga se reši, dok bi Zaniolo doneo neke novine u napadu, jer Italijan pokriva više pozicija.

Podsetimo, i bivši predsednik Kaljarija i sadašnji Breše, koji je blizak sa Naingolanom, rekao je pre neki dan da je san Belgijanca da se vrati u Rim.

Kako stoje stvari, sve ide u istom pravcu, a to je da bi Zaniolo mogao da bude deo istog transfera kao i pre dve godine, samo u suprotnom smeru.

Priznaćete, to mogu samo Italijani...

Baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Sunday, 07.06.2020
18:54

Niti ga Roma nudi Interu, niti Inter trazi Zaniola. Ako ga prodaju Interu idu procenti i to je sve.

avatar
amigo999
Sunday, 07.06.2020
16:14

To bi valjalo...

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 07.06.2020
13:10

Cak ni Roma nije toliko .... Trebaju ima pare , pa mesto da ga prodaju za 50+ milki , uzeli bi igraca koji ima 3 puta vecu platu nego Zaniolo i je 10 godina stariji ?! Cak ni Roma ...

avatar
No rules
Sunday, 07.06.2020
14:11

Dosta tesko. Ko nebi volio Zaniola u nasem timu opet, ali tesko da je Vucica bas toliko finansijski losa.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 07.06.2020
14:17

ovo je verovatno Naingolan + pare

avatar
Pravi romanista
Sunday, 07.06.2020
13:02
avatar
Amalainter
Sunday, 07.06.2020
12:51

Bio bi to dobar potez Marotte👍