Đurđević predstavljen u novom klubu, najavljuje ulazak u Primeru

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.08.2018.
15:33
Izvor: Sportske.net

U Hihonu od njega mnogo očekuju.

Screenshot/YouTube/Real Sporting de Gijón
Screenshot/YouTube/Real Sporting de Gijón

Povezane vesti

Kako smo sinoć izvestili, Uroš Đurđević je novi napadač španskog drugoligaša Sportiga iz Hihona, gde je došao za 2.5 miliona evra iz Olimpijakosa.

Danas je zvanično predstavljen u svom novom klubu, u crveno-belom dresu sa brojem 23. Posle izlaska na teren, gde je pozdravljen aplauzom, Đurđević se obratio novinarima.

''Želim da kažem da sam veoma srećan što sam ovde. Čim sam čuo za ovu ponudu Sportinga, nisam mnogo razmišljao i došao sam u Hihon.

Znam da je ovo veliki klub i za sada je sve sjajno ovde, nadam se da ćemo se vratiti u Primeru. Uvek sam davao svoj maksimum na terenu i nadam se da ću usrećiti i naše navijače.

Ovo je novi korak u mojoj karijeri, spreman sam odmah da zaigram. Dejan Lekić mi je rekao mnogo lepih stvari o ovom klubu.

Veoma sam dobar u kaznenom prostoru, dobro se krećem u dubinu. Nikad ne obećavam koliko ću golova dati, najvažniji cilj je da se Sporting plasira u Primeru'', poručio je Đurđević.

Priliku za debi u novom klubu Đurđević će imati naredog vikenda, kada Sporting dočekuje ekipu Himnastika u drugom kolu Segunde.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke