Điđi i Bonući ponovo na okupu?!

Autor: Nikola Miloradović
subota 16.06.2018.
14:29
Izvor: Sportske.net

Pre godinu dana su poslednji put igrali zajedno, ali bi ovog leta ponovo mogli da sarađuju.

Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

PSŽ je minulog leta potrošio skoro 450 miliona evra, ali su uspeli da izbegnu sankcije od Uefe i već ovog leta će nastaviti sa šopingom.

Preneli smo juče da su krenuli u misiju "Ronaldo", a prema pisanjima francuskih i italijanskih medija, poslali su ponudu i za usluge fudbalera Milana.

U pitanju je naravno kapiten "Rosonera" Leonardo Bonući, kako na "Parku Prinčeva" veruju da bi Italijan bio idealno pojačanje za zadnju liniju njihove ekipe, koja se prethodnih sezona nije najbolje pokazala.

Milan je u finansijskim problemima, uskoro će se znati da li će uspeti da se izvuku, ali i pored toga oni ne žele da se odreknu čoveka kojeg su minulog leta platili 42 miliona evra.

Naime, PSŽ im je ponudio 58 miliona evra za usluge italijanskog reprezentativca, ali je uprava "Rosonera" odbila da ga proda za tu svotu.

Videćemo da li će "Sveci" pojačati ponudu, ali je jasno da u svojim redovima žele da naprave tandem od bivših asova Juventusa, kako planiraju da dovedu i Đanluiđija Bufona, koji je nakon nedavno okončane sezone rešio da napusti Juventus, ali ne i da batali aktivno bavljenje fudbalom.

PSŽ tako želi da ga angažuje, ponudiće mu jak ugovor na dve godine, a sada su spremni i da mu dovedu dobro poznato društvo u vidu Lea Bonućija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Saturday, 16.06.2018
17:40

Kako da nece 😂😂😂

avatar
Jack Rackham
Saturday, 16.06.2018
17:36

Neka prodaju Bonucija i dovedu Silvu

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 16.06.2018
15:02

Smesni su, njima ga ne bih prodao ni za 100 miliona...

avatar
Mino Raiola
Saturday, 16.06.2018
14:51

Treba Milan da ga proda i kupi Ruganija od Juvea, i tako formiraju tandem Romanjoli & Rugani za sledećih 7-8 godina.

avatar
rossonero_t
Saturday, 16.06.2018
20:30

To i nije losa ideja ali cim Juventus prodaje Ruganija, znaci da i nije nista posebno inace bi ga zadrzali... Romanjoli je dosta bolji.

avatar
Mino Raiola
Saturday, 16.06.2018
21:48

Juve ima neku svoju politiku i prioritete. Romanjoli jeste bolji. Ali samo zato što konstantno igra. Inače ko zna. Rugani će biti odličan. Ne traži ga Sari tek tako za Čelzi. Sa njim bi imali reprezentativni tandem sledećih 7-8 godina.