"Đavoli" u problemu, De Hea uveliko pregovara!

Autor: Stefan Matić
utorak 30.04.2019.
17:10
Izvor: Sportske.net

Španac se nalazi na meti sve većih kritika ove sezone.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Golman "Crvene Furije" je postao jedan od simbola kluba sa "Old Traforda", dres crvenih boja nosi još od jula 2011. godine i transfera iz Atletiko Madrida.

Tokom prethodnih prelaznih rokova Španac je bio meta raznoraznih spekulacija, ali bi ga ovogodišnji neuspesi mogli konačno naterati za promenom sredine.

Primetan je veliki pad forme 'jedinice' Junajteda koji se poklapa sa padom forme celog kluba, koji će muke imati ako želi da se probiju u prve četiri ekipe u Engleskoj.

Francuski Le Parizijen piše kako je sportski direktor PSŽ-a Antero Enrike već imao pripremne pregovore sa agentom De Hee.

Trenutno se između stativa francuskog šampiona smenjuju iskusni Bufon i dvadsetšestgodišnji Alfons Areola, kupovinom Španca bi možda rešili pitanje svetskog kalibra na poziciji broj jedan.

Djanluidji Bufon

Visina transfera se ne pominje, treba uzeti u obzir da golmanu Junajteda ističe ugovor za godinu dana, "Crveni đavoli" se nalaze pred velikim problemima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Wednesday, 01.05.2019
19:37

Neka ga vala, da se i njega rešimo, svaki prelazni rok, njega negde prodaju. Njega i Pogbe i da odahnemo dušom.

avatar
Novakovic10
Tuesday, 30.04.2019
19:04

70 милиона за Де Хеу, и после тога Облак у Јунајтед за 120

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 30.04.2019
18:25

E ako bi otisao forma bi mu tako opala i ne bi vise bio top 1 jer tamo ni nema nekih intervencija i izazovnih odbrana tako da, ako bas hoce da ide neka, hvala mu za sve, moze i romero sto se mene tice koji je i vise nego dobar kad god brani

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 30.04.2019
19:08

Sta mu vredi da bude top1 kad brani za krsinu od tima, hoce lik da osvaja domaca prvenstva a ne da brani za Smigla i da se bori za sesto mesto.

avatar
Adi237
Tuesday, 30.04.2019
17:24

Nije to nikakav problem ima dosta dobrih golamana koje mogu biti zamjene cak i romero je bio odlican u utakmicama koje je branio..ako de hea nema vise motiva treba ga prodati uzeti pare i naci zamjenu za njega.. nije kljuc golman koliko je kljucna odbrana ispred tog golmana junajted zadnjih sezona ima kriminalnu odbranu pa je de hea imao previse posla sto je odlicno radio...kad junajted napravi odlicnu odbranu moze tada doci i pikford ili kasper smajhel bice sasvim dovoljno nema potrebe davati 120 mil za oblaka..samo jaka odbrana i moze jedan od ta dva golmana.

avatar
StefMU
Tuesday, 30.04.2019
18:48

Brate sve si rekao sto sam i ja pricao, zamene za golmana isto. Nama su najpre potrebni stoperi i desni bek sto se tice odbrane, jer nam je kriminalna, za golmana bi se vec snasli..