"Đavoli" u očaju aktivirali agenta Pogbu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 02.10.2020.
15:43
Izvor: Sportske.net

Može li Francuz da pomogne?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pisali smo, Junajted je u problemu, do kraja prelaznog roka je ostalo tek par dana, sve će biti gotovo u ponedeljak uveče.

Početak sezone je pokazao da su "Đavolima" potrebna osveženja u odbrani i napadu, sredinu su pojačali Donijem van de Bekom.

Pokušaće najpre da se reše pojedinih igrača, Andreas Pererira je pred vratima Lacija, sa Romom se pregovara oko Smolinga, dok bi "Vučica" i jednog beka sa "Old Traforda", u igri su Dalot i Fosu-Mensa, Italijani žele pozajmicu, ali Junajted bi radije da proda jednog od ove dvojice igrača, pre svega Portugalca.

Što se tiče dolazaka, Solskjer traži tri igrača, više o tome u prilogu.

Jedan od tih igrača je i krilni fudbaler Barselone Usman Dembele.

Francuz bi došao umesto nedostižnog Sanča, čini se da bi ako izbegne povrede mogao da bude odlično pojačanje, ali zasad nema dogovora.

Ipak, prema informacijama sa Ostrva, uključio se u čitavu priču i Pol Pogba.

Naime, on će pokušati da ubedi svog sunarodnika da se preseli na "Old Traford", pošto je i sam fudbaler istakao da bi radije ostao u Barseloni.

Dva kluba još nisu blizu dogovora, ali navodno pregovori idu u pozitivnom smeru, ako bi Pogba ubedio Dembelea, to bi svakako bio veliki korak unapred za "Đavole".

Sat otkucava, pred Pogbom je važan zadatak.

Baner 8


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 02.10.2020
23:22

Moze Dembele u paketu sa Umtitijem oko 120 do 130 miliiona, i bice Junajjted konkurentan za prva cetri mesta i kvalifikaciju za LS! Mozda bi i trenera jUnajted trebao da promeni tek onda bi bili stvarno kompletni!

avatar
Mak-Juventino
Friday, 02.10.2020
22:35

A gde ce igrati Dembele , mesto Grinvuda ?!

avatar
NIKE
Friday, 02.10.2020
18:29

Ovaj Dembele je kao i Azar u Realu, ili povrijeđen ili ne zivi zivotom sportiste.. Dortmund je za njega dobio masnu lovu a momak je jedno veliko nista..

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 02.10.2020
16:58

Ma ko god da stigne navijaci ce biti razocarani jer ustvari se vecina nadala iskljucivo Sacnhu koji bi bio veliki transfer