"Đavoli" spremni, na leto pada rekord, ovo će zaboleti gradskog rivala!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 02.03.2020.
12:08
Izvor: Sportske.net

Mančester junajted će ponovo "razbiti kasicu prasicu".

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Pisali smo, Mančester junajted će na leto napraviti određene promene kada je u pitanju skauting i angažovanje novih igrača.

Imali hrpu promašaja u prethodnim godinama, pokušaće da svedu šanse za nove greške na minimum.

Čini se da im za jednog igrača za kojeg su zainteresovani ipak nije bila potrebna dodatna pomoć, čitava Evropa je svesna da je strašan fudbaler i da bi mogao da bude veliko pojačanje svakom klubu na planeti.

Naime, kako prenosi "Telegraf", na "Old Trafordu" su doneli odluku, prva letnja meta biće fudbaler Borusije Dortmund Džejdon Sančo.

Ovaj engleski reprezentativac je na "Signal Iduna Park" stigao leta 2017. godine iz Mančester sitija za 10ak miliona evra, iza sebe nije imao nijedan nastup u seniorskom klupskom fudbalu, ali su Nemci procenili da poseduje veliki talenat i nisu pogrešili.

Vrlo brzo je dobio priliku i zablistao i već sada se može reći da je jedan od najboljih krilnih igrača u Evropi, a ima samo 19 godina!

Dzejdon Sanco
Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

U ranoj fazi karijere ga nisu mučile ni povrede, što je dobar znak i pokazatelj da bi Sančo mogao da bude odlična investicija.

Ipak, za njegove usluge će zainteresovane strane morati da izdvoje veliki novac, ali ako računate da ćete potencijalno dobiti elitnog krilnog igrača za period od 10 ili više godina, za današnje uslove se može reći da njegova cena nije previsoka.

Mančester junajted je rešen da ga dovede, za to zadovoljstvo će morati da izdvoje preko 100 miliona evra, najverovatnije će pasti i rekord kluba sa "Old Traforda".

Najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji "Đavola" je Pol Pogba (105 miliona evra), a čini se da bi upravo njegovim odlaskom "Đavoli" mogli da finansiraju dolazak bivšeg igrača Mančester sitija.

Baner

I dalje nije jasno kako Gvardiola i njegovi saradnici nisu prepoznali potencijal koji se krio u mladom fudbaleru, pustili su ga za 10ak miliona evra, što recimo na "Etihadu" nije dovoljno da se pokrije godišnja plata većine prvotimaca.

Bilo kako bilo, sada bi Junajted mogao da iskoristi njihov propust, doduše moraće solidno da plate, ali je utisak da ako za nekoga treba izdvojiti 100 miliona evra danas, to je Sančo.

Jasno, cene su otišle u nebo i nijedan fudbaler ne bi smeo toliko da košta, ali kada je Nejmar, koji je svake godine "povređen" zbog karnevala u Riju i sestrinog rođenda i koji nije uspeo da odvede PSŽ dalje od četvrtfinala Lige šampiona, plaćen 222 miliona evra, onda nema sumnje da Sančo vredi makar upola manje, ako ne i više.

Šuška se i da su "Milioneri" spremni da ga puste narednog leta i da mu navodno već traže zamenu, čini se da bi Sančo zaista mogao da se vrati u Englesku, gde je interesovanje za njegove usluge nedavno pokazao i Liverpul.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Costa furce
Tuesday, 03.03.2020
18:58

Dolazi Jadon u CHELSA
Zivi bili pa videli on je Romanova nova zelja a decko je CHELSA navijac 100%
Tako da lepo sanjajte

avatar
The Red Army
Thursday, 05.03.2020
19:41

To sto navija za celzi nema apsolutno nikakvog udela, evo de brujne navija za liverpul od malena, mislis da ce da zaigra nekad za liverpul? Ok mozda dodje u celzi, ali ako to i bude ne verujem da ce puno udela u tome imati to sto je kao klinac navijao za celzi...

avatar
Аполо
Monday, 02.03.2020
19:59

Na leto će Junajted morati dobro da se istroši. Jedan odličan štoper, neko ko će igrati uz Fernandesa i jedan napadač. Prodati De Geu i dovesti nekog kome se zaista brani a ne samo kuka kako mu je "mala" plata.

avatar
Barbosa7
Monday, 02.03.2020
16:21

Na ljeto preporod ekipe: Sančo,Medison i Poketino.

avatar
Opet Anonymous
Monday, 02.03.2020
14:10

Mali je impresivan daje golove,asistira o njegovj tehnici i driblinzima ne treba trositi rijeci. Ja vjerujem da ce on kostati 120mil najmanje pa ni 150 nije mnogo za takvog igraca, ovo bi napokon bila dobra investicija.

avatar
The Red Army
Monday, 02.03.2020
21:53

Kako napokon, solsker to radi vec, svako pojacanje je pravo bilo, za sad nema promasaja, ima viziju čovek, zna kakav igrac treba za utd, polako samo

avatar
The Red Army
Wednesday, 04.03.2020
19:34

Druze novopeceni kapiten je transformisao odbranu, a ti ocigledno ne zelis to da vidiš! Decko igra svaku utakmicu, ne odmara ni u kupu, mancester je drugi u celoj evropi po sacuvanim mrezama, 19 puta ove sezone, prvi je psg sa 20 a treci liverpul sa 18! Ok igramo ligu evrope pa nam je malo lakse nego liverpulu, ali opet! Nervira me to kad hejtujete sve zivo, i kad je dobro i kad nije, a megvajer je vrhunski stoper, nego igra sa lindelofom na njegovu nesrecu, vraca se bai nadam se da ce izgurati bez povreda pa ces videti koliko ce biti jos bolji megvajer sa normalnim stoperom pored sebe

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 03.03.2020
19:09

On da ima viziju i da zna sta radi nebi nam doveo novopecenog kapitena za onoliko para

avatar
Rikardo Roča
Monday, 02.03.2020
13:36

City ima pravo preče kupovine i 20% od prodaje ide Citiju. Ide Sane, znaci MU posalje ponudu od 100m,moraju da obaveste City i 20 %, na konto vracaju. Sve u svemu zamena za Sanea i plus ista cifra koju ce dobiti od Bayerna. Znaci 2 engleza bez ulaganja, nije lose, ali ko zna sta ce sve izdesavati...

avatar
Opet Anonymous
Monday, 02.03.2020
14:08

Sancho se ne namjerava vracati tamo pogotov ne da bude zamjena Sterlingu ili Mahrezu ali Cityu sigurno ne manjaka opcija na krilu.

avatar
Z
Monday, 02.03.2020
21:27

Idi izguglaj sta znaci "pravo prece kupovine" pre neho sto opet lupis

avatar
Oldboy
Monday, 02.03.2020
13:21

Kad ce ovi ljudi da shvate da džaba novci, ako nemaš viziju i strukturu. Ali da povećaće popularnost obaranjem još jednog rekorda u bacanju novaca

avatar
Opet Anonymous
Monday, 02.03.2020
14:07

Kaze nam navijac Intera koji su pokupili sav nas otpad i jos bi ga, kojeg ce Juve pregaziti u narednoj utakmici i otkloniti nam svaku dilemu oko titule.

avatar
Oldboy
Monday, 02.03.2020
22:53

pa to ne znamo ali nas Skrinjar kostao 20 mil, a De fraj 0, a vi cete sad da pljusnete za Kulibalija 120 i naravno rekord ce biti oboren. A to sto vam je Lukaku bio otpad i to govori o vama. Uspeli ste i Sanceza da upropastite, vazno da vam Lingard nije otpad

avatar
Capitano
Monday, 02.03.2020
20:13

Nama sav taj vas bivsi otpad garantuje top 3 i LS sledece godine, dok vi polako ali sigurno postajete Everton grada Mancestera...

avatar
StefMU
Monday, 02.03.2020
19:18

Ja zaista ne znam zasto neznalice pisu nesto o Junajtedu kad nisu odgledali neku skorasnju utakmicu.. I uklopio bi se odlicno sa nasim mladim fudbalerima tipa Grinvud i Rasford pa i Marsijal u napadu