"Đavoli" poslali ponudu za Vlara

Autor: Boban Filipović
nedelja 12.10.2014.
14:21
Izvor: Sportske.net

Prema tvrdnji ostrvskih medija Luj Van Gal je rešen da dovede štopera koji je bio neizostavan član reprezentacije Holandija koja se letos iz Brazila vratila sa bronzanom medaljom.

Beta/AP Photo/Martin Rickett, PA Wire
Beta/AP Photo/Martin Rickett, PA Wire

Povezane vesti

Kapiten Aston Vile je ranije već dovođen u vezu sa Mančester Junajtedom, stvar je sada dobila konkretnne obrise, "Sunday Express" ima informaciju da su na "Old Trafordu" su spremnili ponudu tešku 4 miliona funti.

29-godišnji Ron Vlar ima ugovor sa Vilom do kraja leta  i ova zima je poslednja prilika da se na njemu zaradi.

Poznato je koliko Junajted ima problema u poslednjoj liniji, Vang Gal smatra da bi stameni Holanđanin bio pravo rešenje. On je dospeo u prvi plan jer je verovatnoća da Borusija Dortmund proda Matsa Humelsa veoma mala.

Mediji su nedavno najavljivali mogućnost da se najtrofejniji klub Premijer lige pojača Novozelanđaninom Vinstonom Ridom iz Vest Hema, ali su te priče nekako splasle.

Na prethonih radnm mestima bivši selektor "Oranja" je bio poznat po dovođenju svojih sunarodnika, za sada je na "Teatar Snova" stigao samo Dejli Blind, dok je od ranije tu Robin Van Persi. Videćemo da li će u januaru holandks akolonija na "Old Trafordu" biti brojnija, Vlar figurira kao najvarovatnija opcija. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke