Đampaolo pojačava sve linije, u Milan stižu defanzivac, vezista i napadač!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 20.06.2019.
17:58
Izvor: Sportske.net

Tri igrača na radaru italijanskog velikana.

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Marko Đampaolo je preuzeo klupu Milana, sada je došlo vreme da se sastavlja tim za narednu sezonu.

Tako su se na radaru kluba sa "San Sira" našla tri fudbalera.

Prvi je levi bek Sampdorije Nikola Muru, sa kojim je Đampaolo donedavno sarađivao.

Procenjuje se da bi Milan mogao da ga angažuje za 10 miliona evra, a da bi ga "Rosoneri" preselili u svoje redove, moraju prvo da se reše Rodrigeza, Laksalta ili Strinića, makar jednog od ove trojice.

Đampaolo želi da obnovi saradnju sa još jednim fudbalerom, a spreman je i da žrtvuje jednog od najtalentovanijih igrača u klubu.

Naime, on je voljan da ponudu Kutronea u zamenu za Patrika Šika.

Novi trener Milana je rešen da ponovo sarađuje sa češkim fudbalerom, bilo je priče da bi u transfer mogao da bude uključen Andre Silva, ali izgleda da je sada Kutrone na izlaznim vratima kluba, videćemo šta će reći u Romi.

Što se tiče trećeg pojačanja, u pitanju je Dani Sebaljos iz madridskog Reala.

On će napustiti Real ovog leta, to je sve izvesnije, Madriđani su navodno spremni da ga pošalju u Totenhem uz novac, u zamenu za Eriksena, pa će Milan morati dobro da se isprsi, kako bi im promenio planove.

Pominje se cifra od 50 miliona evra, pitanje je da li to "Rosoneri" mogu da priušte, ali izgleda da će pokušati da presele bivšeg vezistu Betisa u svoje redove ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Friday, 21.06.2019
09:46

Kutronea su otkrili na turneji u SAD-u ako se ne varam i igrao je prilicno dobro.Pa ga stavili da sve cesce greje klupu,a leti nije previse udobno potiti se na ionako vrucu klupu.
E sad bi da ga iskoriste kako bi doveli Patrika Sika,po meni je napadac iz Ceske jos uvek precenjen igrac,fizikalije ima,ali jos uvek nije to to i pitanje je hoce li ikada znatno napredovati.
Dobar je trener Đampaolo ali ne svidjaju mi se ove njegove ideje,dovesti pola igraca koji su trenutno u,ili su od skora bili u Sampdoriji.
Inace dobro ce pojacanje biti Kramaric,meni Kutrone nikad ne bi ni bio na prodaju,igrac koji i dalje nece puno kostati na izdatke oko plate,ali ocito Gazidis ima svoje vlastite planove...

avatar
Vlado rosonero
Thursday, 20.06.2019
19:53

Cutrone duplo bolji od Sika!

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 20.06.2019
18:11

Patrik i Dani da, ali, Nikola nije na meti, bar mi nemamo takva saznanja i bar se nadam da nije i da ne dolazi kod nas. Isko je isto meta Milanovog zanimanja i interesovanja:-D