Dirljiva Mesijeva poruka oteranom prijatelju, kakva su bruka ove reči za Barselonu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 25.09.2020.
11:29
Izvor: Sportske.net

Leo Mesi danas jasno pokazao šta misli o ljudima koji vode klub.

Povezane vesti

Leo Mesi se oprostio od jednog od omiljenih saigrača, najboljih prijatelja, a nije propustio da ošine još jednom Barselonu, koja ga je zadržala protiv njegove volje.

Mesi je u oproštajnoj poruci Suarezu, pokazao kolike su razmere krize u Barseloni i koliko je njegovo nezadovoljstvo.

"Znao sam, ali danas kada sam ušao u svlačionicu, praznina se osetila. Mnogo je teško prihvatiti da ne nastavljamo da budemo na terenu i van njega svaki dana. Mnogo godina je prošlo, druženja i obroka, ništa od toga neću zaboraviti", napisao je Mesi.

"Biće neobično videti te u drugom dresu i igrati protiv tebe. Ti ne zaslužuješ da odeš ovako, već kako dolikuje jednom od najvažnijih igrača kluba u istoriji. Svakako ne zaslužuješ da te ovako isteraju, ali došli smo do trenutka kada me više ništa ne iznenađuje", gorka je Mesijeva poruka.

Uz to što je poželeo sreću Suarezu i iskazao mu svoju privrženosti, Argentinac nije propustio priliku da se osvrne na način koji se Barselona ponaša prema igračima.

Ovo je još jedna otrovna strela prema upravi, odnosno predsedniku.

baner

Bertomeu će, jasno, ćutati, dovoljno je rečeno, dovoljno je naškodio klub, a Mesi sigurno u izjavama tokom sezone neće propustiti da ga na to podseti.

Ovo je i dokaz da je ostao pod prinudom, da ne bih Barsu vodio pred sud, ali i da će teško ostati narednog leta, osim ako se sve ne promeni. Jer, Bertomeu jeste deo problema, ali ne i čitav problem, prema Mesijevom viđenju.

U ovom trenutku je jasno šta on misli o ljudima koji vode klub, iako je navijačima rekao da se to neće odraziti na teren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Friday, 25.09.2020
18:54

Sve je to tako, ali nažalost ne traje od juče. Na mestu Suareza, ali i na Messijevom mestu, pa čak i na mestu Busquetsa, Albe, napustio bih Barsu još pre 3, a najkasnije pre 2 godine. Ako je meni još pre šest godina (kada je došao Bartomeu i doveo Enriquea) bilo jasno gde Barsa ide, kako li je tek njima to bilo kristalno jasno? Ako je meni bilo jasno da oni bar 3 poslednje godine ne pripadaju više onome što je Bartomeova Barsa, kako li je tek njima to moralo biti jasno? Ne znam da li su ih visoke plate, inertnost ili vera da će se nešto promeniti zadržali u Barsi do sada, tek došli smo do velikog finala Bartomeovog projekta uništavanja Barse. U tom projektu sve vrste beskrupuloznosti Bartomea su sasvim očekivane, pa i ovakav odnos prema najznačajnijim fudbalerima, da ne kažem legendama Barse.

Bilo kako bilo oni su bar 2 poslednje godine trebali da igraju za neke druge klubove na radost svih ljubitelja fudbala, a Barsu da ostave Bartomeuu i njegovim Enriqueima, Valverdeima i fudbalskim legendama poput Grizmana, Dembelea i sličnih.

avatar
Leonid
Friday, 25.09.2020
16:26

Ne znam osim levandovskog bolju 9 na svetu trenutno, mozda benzema.
Ali pobednik je Kuman, koji je oterao igrace, ne dajuci im sansu da mu se dokazu. Nijednog nije trenirao, dosao u klub i odlucio da mu taj ne treba, da mu je vise potreban jedan vajnadum od rakitica ili depay od suareza. Mislim da bi suarezu vise odgovarao juventus nego atletiko, jedan od najboljih igraca prethodne decenije sigurno.

avatar
Mirjevac
Friday, 25.09.2020
15:40

I Mesi ce sledeceg leta da ide i on ce da dobije pravo da ode kad mu izadje ugovor! Barca ove igrace nije isterala oni su sami izabrali klibove i sami otisli! Barca im je rekla da vise ne racuna na njih posto se ekipa podmladjuje, a oni mogu da ostanu do kraha ugovora i da primaju platu! Svi ti igraci su trazili od barce da ne trazi visoko obestecenje posto ih niko nece tada kupi posto su u godinama i barca im je izasla u susret i samo im je uracunala neku simbolicnu cenu i tako im je ispinila zelje! Svi ti igraci su u barci zaradili ogromne pare i postsli bogati i barca im je placala vidoke plate koje u drugim klibovima nebi imali, zato je barca u krizi sad zbog vidokih plata, sli klub je reko posto barca dobro posluje zasto nebi i igracima dobro placala i to je i uradila! Zato ti igraci treba da budu prezadovoljni i zahfalni Barci! To nije samo za barcu vec za sve druge klubove!

avatar
No rules
Friday, 25.09.2020
12:48

Svaka cast klubu za trofeje, za rekorde i za nenadmasnu igru na terenu, ali su pokazali da su mali u porazu, da ne cijene legende i da nemaju gospodski stav.

avatar
Red blood
Friday, 25.09.2020
15:11

To ipak nema veze sa Barselonom kao Barselonom,vec sa trenutnom upravom.
Ali klub je taj koji ce nositi ovu ljagu uz svoje ime..

avatar
Mirjevac
Friday, 25.09.2020
15:33

Mozda ga je barcelona trebala posoni ili usboji, svakom igracu dodje vreme kad treba da ode, tako je i Suarezu, tako ce Mesiju i ako je Mesi puno doprineo barci, ali i barca njemu! Mesi je u batci postao milijarder, Suarez je postao multi milioner, tako da bi trebali oni da budu vise nego zahvalni barceloni nego onanjima, zato sto su sa tom zaradom resili finasijske probleme za svanjihova pokolenja! To nije samo u barceloni vec u sk klubu jedni odlaze drugi dolaze, nijedan klub nije roditelj igracima vec samo kao fabrika gde oni rade i kad im zavrsi radni vek oni odlaze, tako rade svi klubovi! Tako je i u Junajtedu, Liverpulu, Interu, Milanu, Juvetu, Realu, atletiku i u svim drugim! Pogledaj kako je real uradio sa Raulom Kasiljasem, Ronaldom isterao ih ko zadnjeg naj goreg, barca je bar svoje igrace pustila da odu u one klubove gde su oni hteli!

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Friday, 25.09.2020
12:05

Otice na polusezoni 100%.

avatar
Lecter
Friday, 25.09.2020
11:46

Nije ovo zasluzio Suarez iako nije vise igrac za Barsu.A ako je vec planiran remont i neka revolucija trebali su otici i Pike,Buskec, Roberto,Lengle...

avatar
Barca4ever
Friday, 25.09.2020
13:22

Pa ne mogu za jedan rok da promene 15 igraca. U napadu je guzva, ovim se otvara prostor Grizmanu, Fatiju, Kutinju. U odbrani je Barsa u deficitu sto se tice kvaliteta igraca a na trzistu ih nema iako ima neki onda je preskup. Sezona je duga a ocekuju se i povrede, ne menja se tim preko noci, jedino na igrici.

avatar
Lecter
Friday, 25.09.2020
19:30

Makar su mogli Pikea i Roberta.

avatar
toma1980
Friday, 25.09.2020
13:45

Zar ste Zaboravili kako i na koji nacin su oterali RONALDINJA iz Barselone!