Dinamo ZG pravi paklen tim za LŠ, Portugalac već stigao, sledeći je momak koji je Di Mariju i Veratija ''slao po burek''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.05.2019.
13:42
Izvor: Sportske.net, index.hr

Zagrepčani su imali fenomenalnu sezonu, istorijsku za ovaj klub, mogu li u sledećoj još više?

Epa/Antonio Bat
Epa/Antonio Bat

Povezane vesti

Uz ubedljivo osvojenu titulu u šampionatu Hrvatske, Dinamo je impresionirao i u Evropi, plasmanom u osminu finala Lige Evrope, pa posle takvog rezultata ''Modri'' sada žele da na leto naprave i korak više.

Za početak, prvi cilj im je plasman u Ligu šampiona.

Dinamo će u kvalifikacijama krenuti iz drugog kola, kada će biti među nosiocima i postoji šansa da u toj fazi bude i potencijalni Zvezdin rival, ukoliko raspleti u Poljskoj ili Bugarskoj ne budu išli na ruku crveno-belima.

S obzirom da su titulu već poodavno obezbedili (imaju 20 bodova više od Rijeke), Zagrepčani su već počeli sa realizacijom planova u prelaznom roku.

Pre nekoliko dana su doveli i prvo pojačanje, u pitanju je 29-godišnji portugalski defanzivac Ivo Pinto, kome je istekao ugovor u engleskom Noriču i koji se posle nekoliko godina vratio u Dinamo.

Potom je 20-golman Dinko Horkaš potpisao petogodišnji ugovor sa Dinamom, a sledeće pojačanje bi, prema saznanjima ''Index-a'' mogao da bude švajcarski reprezentativac, rođen u Kamerunu i 29-godišnji levi bek Tuluza Žak Fransoa Mubanđe.

Član Tuluza je još od 2013. godine, na leto mu ističe ugovor, pa će i on u Dinamo stići kao slobodan igrač.

Ove sezone je odigrao 22 utakmice za Tuluz, a iz šampionata Francuske se od pre par sezona posebno pamti njegov dribling u susretu sa PSŽ-om, kada su poreed njega i Di Marija i Verati ispali smešni.

U prilogu je ta situacija...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mare 2
Wednesday, 15.05.2019
14:46

Da ih dobijemo u drugom kolu kvalifikacija pa da ih direktno posaljemo na Jadran da se lepo odmore do pocetka !lijepe njihove" HNL sezone.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 15.05.2019
13:47

Svaka cast, samo da mi ne budemo sa njima u pretkvalifikacije, voleo bih kada bi i Dinamo obezbedio ucesce u LS