Dinamo prodao svog najboljeg stranca, Partizan to ne bi mogao da plati

Autor: Darko Mitrović
subota 30.06.2018.
13:52
Izvor: Sportske.net

Ostavio je dubok trag u šampionu Hrvatske, sada je vreme za novi izazov.

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Posle pet godina u dresu zagrebačkog Dinama, alžirski napadač El Arbi Hilel Sudani juče je prešao u engleski Notingem Forest, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Podsetimo, tokom proleća se u srpskim i hrvatskim medijima pisalo o interesovanju Partizana za njegove usluge, ali posle informacije o obeštećenju koje je Dinamo inkasirao za ovaj transfer, jasno je da su priče o njegovom prelasku u Humsku bile nerealne.

Hrvatski mediji navode da su Zagrepčani od ovog transfera zaradili tri miliona evra, možda su mogli i više, ali je 30-godišnji Alžirac želeo samo u Englesku, kako bi ostvario svoj san da zaigra u ''kolevci fudbala''. U prilog tome i informacija da je odbio i znatno unosniju ponudu jednog od arapskih klubova.

Sudani je najbolji stranac u istoriji zagrebačkog Dinama, na 196 odigranih utakmica postigao je 86 golova, a asistirao za još 54 i treći je najbolji Dinamov strelac u istoriji HNL-a.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Saturday, 30.06.2018
14:15

Nikada nisam procitao vest za se Partizan interesovao za Sudanija, mada kada su Sumu platili 1,6 miliona, mogli su 3 miliona i za njega. On je, za razliku od Sume, dokazani igrac i reprezentativac Alzira

avatar
NikkiCFC
Saturday, 30.06.2018
18:26

3 milona za 30-o godisnjaka ni u ludilu.

avatar
Südkurve München
Saturday, 30.06.2018
20:57

Veruj mi, vise bi im se isplatio, nego Suma