Dinamo odbio 28 miliona evra za igrača!

Autor: Nikola Miloradović
subota 10.08.2019.
12:02
Izvor: Sportske.net

Hoće li naši klubovi nekad ovako?

EPA-EFE/ANTHONY ANEX
EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Povezane vesti

Zagrebački Dinamo je poznat po svojim poslovanjima na transfer tržištu, odavno su postavili standarde na ovim prostorima, stvaranjem i prodajom igrača za velike količine novca.

Ipak, ovog leta će pomeriti granice, dosada je najskuplje prodat Marko Pjaca, koji je leta 2016. godine otišao i Juventus za 23 miliona evra, red je došao na Danija Olma, koji će sasvim sigurno oboriti rekord.

Naime, talentovani španski fudbaler, mladi reprezentativac te zemlje, koji je prošao i kroz čuvenu Barseloninu "La Masiju", velika je želja najvećih evropskih timova.

Olma traže Everton, Bajern i Mančester junajted, a ako prenosi "Jutarnji" odbijena je i ponuda u visini od 28 miliona evra!

"Đavoli" su navodno u smiraj prelaznog roka nudili 25 miliona evra, Everton je nudio tri više, dok je Bajern još uvek u igri, Bavarci takođe nude 28 miliona evra, a prelazni rok u Nemačkoj još uvek traje.

Ipak, u klubu sa "Maksimira" imaju jasnu računicu, sačuvaće Olma u pokušaju da se domognu Lige šampiona, ulazak u elitno takmičenje bi im doneo 15 miliona evra, a onda bi u finišu prelaznog roka na transferu Olma mogli da zarade od 25-30 miliona evra, mada bi u tom slučaju najverovatnije pristali i na manju cifru, što bi i dalje bio rekord kluba.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Saturday, 10.08.2019
12:55

Dobar i talentovan igrac ali po meni on nije za PL

avatar
Opet onaj Anonymous
Saturday, 10.08.2019
15:56

Nisam pod tim mislio da nema kvalitet vec da mu nebi odgovarala ta liga

avatar
REVØLT
Saturday, 10.08.2019
12:46

Dajte Partizanu Lukoil i iole normalnu upravu pa da vidite da li bi mogao...