Dinamo još jači - Mamić doveo ''Morskog psa'' iz Brazila!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.06.2016.
13:12
Izvor: Sportske.net

Šampion Hrvatske uveliko radi na jačanju ekipe koja bi na jesen ostvarila značajniji trag na evropskoj sceni, uz već standardne ambicije u domaćoj ligii.

gnkdinamo.hr
gnkdinamo.hr

Povezane vesti

Klub iz Zagreba danas je ozvaničio saradnju sa 24-godišnjim brazilskim fudbalerom Žonasom, koji igra na poziciji zadnjeg veznog.

On je u Dinamo došao na pozajmicu iz Flamenga, uz mogućnost otkupa ugovora ukoliko opravda velika očekivanja na Maksimiru.

Njega je novinarima predstavio trener Zoran Mamić, koji je naglasio da Žonas predstavlja baš ono što je ''Modrima'' trebalo u ovom trenutku, da su dugo pratili njegove igre i da su, naravno, veoma zadovoljni obavljenim poslom.

Sam fudbaler, koji je zbog stila igre poznat i pod nadimkom ''Morski pas'', presrećan je zbog činjenice da će se konačno oprobati na evropskoj sceni.

''Naravno da sam pratio evropski fudbal dok sam bio u Brazilu, a kada sam čuo za interes Dinama i shvatio da se radi o klubu koji redovno osvaja titule prvaka i igra u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, nisam uopšte razmišljao, nego sam odmah rekao da želim u Zagreb koji se čini kao lep grad.

Verujem da klub kao Dinamo ima sjajnu ekipu i igrače koji su ostvarili silne uspehe, ali isto tako verujem u sebe i siguran sam da mogu pomoći ekipi da budemo još bolji'',
poručio je Žonas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Thursday, 16.06.2016
21:00

Mlad igrac 24 godine,znaci dogodine odlazi za 10 miliona,vrlo moguce u Inter

avatar
Berba9
Thursday, 16.06.2016
14:38

za 3 godine ce uzeti 20m za njega

avatar
Krešo Arsenal
Thursday, 16.06.2016
18:22

na zalost NE.. Mamić je sve velike transfere napravio sa domačom školom,ali baš sve

avatar
Meepo
Thursday, 16.06.2016
20:44

A Summir? Ima ih jos sigurno a da ne mogu da se setim