Die Beste! Posle Vernera i Haverca i treći Nemac u Čelsiju?! Odlazi najomiljeniji igrač tima?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.07.2020.
11:05
Izvor: Sportske.net

Lester traži previše, Lamps se okrenuo po mnogima boljem igraču. Šta je sa štoperom?

EPA-EFE/UEFA / HO
EPA-EFE/UEFA / HO

Povezane vesti

čelsi završava poslove, juče je potvrđeno da će Kai Haverc biti treće pojačanje kluba, naime, informacije iz Leverkuzena govore da je dogovor postignut, posle Zijeha i Vernera, sjajni Nemac će dodatno osnažiti impresivan napadački potencijal.

Ali, zapelo je oko levog beka Čilvela, Lester traži previše za reprezentativca Engleske, pa se Lampard okrenuo novom Nemcu.

Fantastični Gusens iz Atalanta koji se ove sezone nadavao golova, imao blizu dabl-dabla kada su u pitanju asistencije mogao bi da se za oko 35 miliona preseli u London.

Fudbaler koji je karijeru počeo u Holandiji, u Viteseu, sanja da zaigra u majčinoj domovini, u Šalkeu, ali Čelsi je mnogo veći mamac. On je već tri sezone u Italiji, može da igra u vezi, ali pre svega kao levi spoljni igrač, jedan je od najefikasnijih levih bekova ove sezone, dao je devet golova i ima isto toliko asistencija.

Što se štopera tiče, Nejtan Ake ide u Siti, a Lampard ne odustaje od Deklana Rajsa, veziste koga bi da pretvori u štopera, Mojes je već to pokazao.

baner 1


Čelsi svom velikom rivalu nudi Rosa Barklija i Miču Bačuaija kao deo sporazuma, ali problem bi mogle da budu plate igrača.

Lampard i dalje, iako ne može da proda Kepu, insistira na golmanu i dovešće svakako čuvara mreže. Ako im Junajted ne proda Hendersona, probaće sa Forsterom iz Seltika, a što se Jana Oblaka tiče, to je nemoguća misija, osim ako ne plate klauzulu, 120 miliona evra.

U svakom slučaju, sa tri Nemca u ekipi biće to revolucija, a izgleda da je Lampard spreman da se za oko 60 miliona odrekne Kantea, mada su njegova primanja takođe prevelika za Inter koji je veoma zainteresovan za iskusnog Francuza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 21.07.2020
17:00

I kome ce sad Barsa da proda Kutinja ? Siti ga nece, Mancesteru isto to ne pada na pamet - Totenhem vazi za stipsu klub gazda ima zmiju u dzepu, Arsenal pokusva ds se resi Ozila i tako oslobifi platezno stedstvo, ali Ozii odbija nece da se odrekne velike plate, nesto slicno kao i Bejl u Realu, koje su sad opcije za Kutinja ? Verovatno povratak u Barsu koja je bacila na njega 140 milona evra u vetar PSZ nece da pusti Neymara i tako Kutinjo udje u neku razmenu.

avatar
The KING (return)
Tuesday, 21.07.2020
13:45

Kepin slucaj mi nije jasan stvarno, Lampard nema trenera golmana, decka trenira Hilario kojem je najvece dostignuce u karijeri bila klupa Celzija...

avatar
Taribo West
Thursday, 23.07.2020
20:27

Po toj logici Murinjo nikada ne bi mogao biti vrhunski trener...

avatar
Algebrons
Tuesday, 21.07.2020
11:20

Kad je to Haverc potpisao za Čelsi? Kako sam to propustio?

avatar
Maximus 89
Tuesday, 21.07.2020
12:00

Prica se vec neko vrijeme, a od juce je navodno to to. Nece zvanicno objaviti dok se ne zavrsi LE

avatar
damjan89
Tuesday, 21.07.2020
17:01

Isto si propustio i Wernera koliko se secam, pa se posle nisi oglasavao neko vreme.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 21.07.2020
11:12