Dibala se dogovorio, kako ubediti "Zampu"?

Autor: Boris Jovanović
utorak 07.04.2015.
09:46
Izvor: Sportske.net

Argentinac je odabrao klub, ali gazda Palerma ne odustaje.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Mauricio Zamparini traži 40 miliona za svoj argentinski biser, pre nego što se nasmejete, setite se da je za veću sumu prodao Pastorea, da je otkrio Kavanija, da je Amaurija prodao za ogroman novac, da ne pominjemo Barzaljija koji je jedan od najboljih italijanskih štopera u ovom veku.

U svakom slučaju nepredvidivi Zamparini će ponovo napuniti kasu i ne popušta ni za pedalj. Pokušava da uvuče englesku klubove, ali i Barsu u trku, kako bi podigao cenu, iako Dibala ima dogovor.

Naime, Argentinac je, javna je tajna, usaglasio svoje uslove sa Juventusom, biće zamena za Teveza koji najkasnije u leto 2016. napušta Torino. Dibala bi u Juventusu zarađivao 2 miliona po sezoni, plus bonuse, sada čeka da njegov agent Triulci nađe zajednički jezik sa Zamparinijem.

Juventus nudi 30 miliona, mnogo manje od onoga što traži Zamparini, veruje se da bi mogli da povećaju ponudu za par miliona, pošalju talentovanog Komana i golmana Lealija na Siciliju.

Verovatno bi ovo približilo Dibalu Torinu, on je već jasno rekao da želi da ostane u Italiji, a s obzirom na odnose Palerma i Juventusa verovatno će ova priča dobiti srećan kraj.

Naravno, neka nepristojna ponuda engleskih timova bi sve promenila, priča se i o Čelsiju, ali za sada nema pregovora, ni između klubova, ni sa samim fudbalerom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke