Dibala "napravio" problem, ponuda na stolu, Juve ne sme da povuče potez?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 19.08.2019.
10:14
Izvor: Sportske.net

Odbio je Junajted i Totenhem, navijači su na njegovoj strani. Ali, Juventusov problem nema veze sa terenom...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Dibala je preživeo prelazni rok u PL, odbio mnogo bolje ponude i postao heroj navijača. Na svakom koraku se priča o Argentincu, u subotu je dao gol, ili bolje rečeno napravio remek-delo protiv Triestine i odmah pokazao grb Juventusa.

Njegova želja je da ostane, odbio je bilo kakve priče o razmeni za Ikardija, ali Juventus je i dalje u procepu.

Jednostavno, moraju da se oslobode nekoliko igrača, na stolu, priča se, imaju ponudu PSŽ, oko 75 miliona za Argentinca koji bi trebalo da zameni Nejmara.

Ali, navijači su protiv, Ikardi daleko, pitanje je koliko je i potreban u situaciji u kojoj klub nije uspeo da se oslobodi ni Iguaina, ni Mandžukića.

Hrvatu je propao transfer u Bajern, sada se pojavio Milan koji ga želi na pozajmicu sa pravom otkupa, ali za Juve to nije rešenje. Oni žele da prodaju igrače, Ruganija su nudili i Barseloni, sada su se ponovo okrenuli Romi, smanjili su apetite.

Štoper je tek peti u rotaciji, De Liht i Demiral, nova imena imaju prednost, takođe u veznom redu, nema rešenja za Matuidija i Kediru na koje klub ne računa, pa se može desiti da bude žrtvovan Emre Džan.

Perin i Pjaca koji su povređeno moraju da ostanu u klubu do januara, ako nikoga ne proda, Juventus mora da ostavi šest igrača van liste za Ligu šampiona.

Sari to ne želi, smatra da će to poremetiti odnose u svlačionici, ali kako sada stvari stoje mogao bi da se odrekne, uz Perina i Pjacu, Matuidija, Ruganija i eventualno De Šilja ili jednog napadača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Monday, 19.08.2019
17:51

Zamolio bih vas da ne pisete vise na ovu temu jer svaki dan piste jedno te isto i od odlaska DIbale nema nista, otici ce ovi koji nece igrati, on svakako hoce sad vise nego ikad ima zelju da pokaze sve sto zna ako ne pokaze nek ga prodaju sledece godine za tih bednih 80 m to ce svako platiti za igracinu kakav je on

avatar
Offside
Monday, 19.08.2019
15:55

Iskreno,Dibala mi nije ni malo jasan...
Ako mu je receno da nece imati minute i da nije u planovima Sarija cemu teranje inata i odbijanje UTD-a pre svih?Platu nema ko zna kakvu da bi zbog nje terao inat a opet u Engleskoj bi imao i vecu a o Francuskoj i da ne pricamo.Kako god,ovde je on najveci gubitnik jer ako je istina da se na njega ne racuna ozbiljno on moze samo da stagnira i na kraju pukne slicno kao Kutinjo.Mislim da je sada dosao u poziciju da moze jedino u Pariz jer ga drugi niko i nece a pitanje je kakva je to opcija...

avatar
DEL PIEROO
Monday, 19.08.2019
17:49

Igrao je zadnje dve tekme cak i bio kapiten, ne veruj u sve sto se pise

avatar
Offside
Monday, 19.08.2019
20:55

Pa i da izuzmemo nase medije i "njihove izvore" ali isti takvi naslovi i tekstovi su i svuda po Evropi narocito Italiji.Sumnjam da oni grese i da su njihovi izvori netacni a i oni forsiraju pricu da je Dibala taj koji ce biti zrtvovan zarad prikupljanja novca za napadaca.
Ne kazem da nije potreban ili da nije talentovan,cak naprotiv!Ja ne znam sta oni planiraju i pricaju u Torinu ali izvodim zakljucke iz natpisa svih medija i svi pisu isto.

avatar
Gile sile pravi
Monday, 19.08.2019
14:54

Ahahhahaha pa ovo je naucna fantastika da se odreknu svih tih igraca za tako kratko vreme, ovo je gotovo nemoguca stvar svi imaju jake plate i sto bi cinili juventusu da idu negde da igraju za manje pare, i kako su se samo primali da bi na kraju mogli da kupe Ikardija za nekih 40 milona, one price Inter ce biti primoren da im ga proda za max 40 milona juventusu, a nivijacici juventusa poceli vec i postavu da sklapuju na papiru sa Ikardiejem, ahahahahaha

avatar
Oldboy
Monday, 19.08.2019
13:06

Na kraju će I Dibala I Ikardi da odu u PSG

avatar
JC\'90
Monday, 19.08.2019
12:18

Vest copy paste svaki dan.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 19.08.2019
11:04

Prelos Merkato za nas ...

avatar
Amalainter
Monday, 19.08.2019
10:32

Ee..doslo vreme da se naplate sve te kupovine..svi ce cekati zadnji dan prelaznog roka i ocerupati Juventus..naravno ako svi ovi igraci prihvate drasticno smanjenje plate..da bog da im ostali svi..pa,neka placaju sada svoju potrosnu robu..

avatar
Mangus
Monday, 19.08.2019
10:28

Ovo je u smislu dovedenih igraca odlicno odradjen rok. Ali is svakom drugom smislu, katastrofalan rok.
Nisu se rešili igraca, sada panicno vec pokušavaju da ih pozajme ili prodaju...

avatar
Stabber
Monday, 19.08.2019
10:23

Kako dok je Sari bio u Celsiju, najvise vesti je bilo o Ruganiju, sad kad ga ima on bi da ga proda, nejasno