Dibala i Juventus - Šta sledi?

Autor: Darko Mitrović
petak 24.01.2020.
23:35
Izvor: Sportske.net

Letos je bilo čak i dramatično za samog igrača.

Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Paulo Dibala ove sezone daje veliki doprinos Juventusovim rezultatima, trener Sari u njega ima poverenja, a on mu na terenu vraća dobrim partijama.

Ipak, letos je bio na izlaznim vratima Juventusa. Za njegove usluge bili su zainteresovani i Mančester junajted i Totenhem, ali je na kraju ipak ostao u Juventusu.

''Bio sam blizu odlaska, i znam da su i u klubu o tome razmišljali. Čekali smo do poslednjeg minuta'', priseća se Dibala u razgovoru za ''Gardijan''.

Imajući to u vidu, postavlja se pitanje da li će na kraju sezone ponovo biti aktuelizovana priča o njegovom odlasku na Ostrvo.

''Imam još dve godine ugovora. Nije to kratak period, ali u isto vreme nije ni dug. Videćemo šta Juventus planira, da li će mi dozvoliti da na leto odem, ili žele da me zadrže.

To je odluka koju najpre klub treba da donese. Teško je sada znati šta će se dogoditi, jer se stvari mogu promeniti u sekundi.

Ali, ja sam tu, u klubu u kom sam zadovoljan i srećan. Dolazak Mauricija Sarija je tome doprineo. On je želeo da ostanem, dao mi je snagu u trenucima kada se nije znalo da li ostajem. Znao sam da može da mi pomogne da iz sebe izvučem ono najbolje'', istakao je Dibala.

Ono što ga čini zadovoljnim u Juventusu jeste i način igre ''Stare dame''.

''Bez lopte mi je dosadno. Ako sam dugo bez lopte, osećam se kao da sam izgubio utakmicu. Srećom, igram u ekipi koja želi posed, gde su svi tehnički odlično obučeni i gde ima dosta prilika da dobiješ loptu'', naglasio je Dibala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Saturday, 25.01.2020
03:28

Sudeći po izjavama dybale neće produžiti ugovor i rastanak na ljeto je neizbježan

avatar
Tiribocchi
Saturday, 25.01.2020
01:13

Fantastican igrac, vanseriski koji moze da izmisli nesta i sam resi utakmicu... Mislim da ce produziti ugovor i ostati jos dugo u Juventusu.