Dibala doneo odluku i saopštio je Juventusu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 24.05.2019.
21:41
Izvor: Sportske.net

Puno se ovih dana govori o sudbini argentinskog fudbalera.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Paulo Dibala je svojevremeno u Juventus stigao kao veliko pojačanje iz Palerma.

Imao je blistavih trenutaka u dresu "Stare dame", ali je imao i "žute minute", pa je često bio na udaru kritika, ali i u nemilosti trenera Alegrija.

Dolazak Kristijana Ronalda je samo pogoršao njegovu situaciju u klubu, pa se u drugom delu sezone na izmaku povela priča da bi mogao da promeni sredinu.

Pojavio se Inter kao jedna od favorita za njegov potpis, ali je ta opcija u međuvremenu odbačena, sada su u igri madridski Atletiko i Mančester junajted.

Oba tima mogu da mu ponude veliku platu, a da pritom ispoštuju i uslove "Bjankonera" kada je obeštećenje u pitanju, a čitavu priču o njegovom odlasku iz kluba podgrejao je Gustavo Dibala, agent i brat popularnog "La Hoje".

On je izjavio da postoji velika šansa da argentinski fudbaler napustio redove "Stare dame" i da mu je neophodna promena.

Ipak, sada se oglasio i Paulo Dibala, koji je demantovao reči svog brata.

"Moj brat je pričao u svoje ime.

Paratići zna šta želim sledeće godine, želim da igram ovde. Tako da onda stvari ne zavise od mene. Juventus mora da napravi izbor sa novim trenerom koji će doći. Ali neka čitavu društvo zna, sledeće godine želim da ostanem ovde.

Imam puno poštovanje za ovaj dresi za ove navijače i zbog toga ću uvek govoriti samo o Juventusu, ne o drugim timovima, jer mi se to čini kao nedostatak poštovanja
", istakao je Dibala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke